Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Τουρκία-Ολλανδία, ξεκάθαρο φαβορί οι «οράνιε»

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 23:33

Στο Βερολίνο, η Ολλανδία αντιμετωπίζει μία από τις εκπλήξεις του φετινού Euro. Χωρίς ελλείψεις και με την καλύτερη δυνατη ψυχολογία, η ομάδα του Κούμαν έχει τις ικανότητες να πάρει την πρόκριση αν φτάσει την απόδοση που μπορεί απέναντι σε μια Τουρκία που δείχνει να έπιασε το ταβάνι της

Euro 2024: Τουρκία-Ολλανδία, ξεκάθαρο φαβορί οι «οράνιε»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολλανδία-Τουρκία
22:00 ΕΡΤ3 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 111
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ολλανδία

Άστραψε και βρόντηξε η Ολλανδία που είχε εξαιρετική εικόνα και σκόρπισε τη Ρουμανία, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση στη διοργάνωση. Οι “οράνιε” άφησαν πίσω τους την προβληματική πορεία στη φάση των ομίλων (1-1-1) και πλέον ανεβάζουν τον πήχη. Επιστρέφει στα προημιτελικά για πρώτη φορά από το 2008, δεν έχει βρεθεί στα ημιτελικά από το... μακρινό 2004.

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν που ενδέχεται πάντως να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο έμπειρος τεχνικός άλλωστε έχει παρατάξει διαφορετική ενδεκάδα και στα τέσσερα προηγούμενα ματς στα γήπεδα της Γερμανίας.

Προηγούμενο ματς

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 0-3: Εντυπωσιακή νίκη για την Ολλανδία που επικράτησε άνετα της Ρουμανίας με γκολ των Χάκπο (20') και Μάλεν (83', 90'+3').

Τουρκία

Με ανέλπιστο ήρωα τον στόπερ Ντεμιράλ που βρέθηκε λόγω απουσιών στο αρχικό σχήμα, η Τουρκία ξεπέρασε το εμπόδιο της Αυστρίας και πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκριση. Ήδη επιτυχημένη η πορεία της ομάδας του Βιντσέντσο Μοντέλα, που μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στα γήπεδα της Γερμανίας, έχοντας πετύχει επτά γκολ. Συμμετέχει για τρίτη φορά στην ιστορία της σε προημιτελική φάση.

Εξέτισαν οι βασικοί Τσαλχάνογλου (μέσος) και Ακαϊντίν (στόπερ) αλλά αντιθέτως συμπλήρωσαν κάρτες οι βασικοί μέσοι Κοκσού και Γιουκσέκ. Η Τουρκία έχει αντικρίσει μάλιστα τις περισσότερες κάρτες στη διοργάνωση.

Προηγούμενο ματς

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 1-2: Σπουδαία πρόκριση για την Τουρκία χάρη στα τέρματα του Ντεμιράλ (1', 59'). Η Αυστρία μείωσε απλώς με τον Γκρεγκόριτς (66').

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.75 5.35 1.94 1.8 1.37 2.9 1.8 1.9 1.13 1.24 2.32
Ολλανδία - Τουρκία / Εκτίμηση

Ίσως ο μοναδικός προημιτελικός που δεν χωράει ιδιαίτερη συζήτηση όσον αφορά την τελική του έκβαση με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η Ολλανδία παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να ακολουθήσει σε καμία περίπτωση η ομάδα του Μοντέλα, που -λογικά- θα αμυνθεί με στόχο να βγάλει κόντρες. Και αυτό δύσκολο.

1 και over 2,5 στο 2,41 από την Betsson

Ειδικό: Ασίστ, Τσάβι Σίμονς στο 3,45 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr