Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Πορτογαλία-Γαλλία, ώρα της αλήθειας για τους Μπλε

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 00:20

O Kιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζεται για τη μεγάλη μονομαχία με τον παίκτη που είχε αφίσα στο παιδικό του δωμάτιο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και όπως δείχνουν τα δεδομένα, έχει αυξημένες πιθανότητες να τον νικήσει 

Euro 2024: Πορτογαλία-Γαλλία, ώρα της αλήθειας για τους Μπλε

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πορτογαλία-Γαλλία
22:00 ΕΡΤ1- Κωδ. ΟΠΑΠ: 109
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Πορτογαλία

Η Πορτογαλία τα... χρειάστηκε κόντρα στη σκληροτράχηλη Σλοβενία, ο “πολύς” Κριστιάνο Ρονάλντο σπατάλησε πέναλτι στην παράταση, αλλά εν τέλει πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, με ανέλπιστο ήρωα τον τερματοφύλακα Ντιόγκο Κόστα που σταμάτησε τρεις εκτελέσεις! Οι Ίβηρες, μετά την πρωτιά στον όμιλο, προκρίθηκαν στους “8” για 7η φορά στις οκτώ τελευταίες διοργανώσεις και δεν κρύβουν τους στόχους τους να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής.

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά στον αέρα είναι η συμμετοχή του

βετεράνου Πέπε, καθώς ο 41χρονος στόπερ αγωνίστηκε για 116 λεπτά κόντρα στη Σλοβενία και εκφράζονται ανησυχίες για την ετοιμότητα του.

Προηγούμενο ματς

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ 0-0 (3-0 πεν.): Η Πορτογαλία... ίδρωσε αλλά λυτρώθηκε στα πέναλτι με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντιόγκο Κόστα που σταμάτησε τρεις εκτελέσεις!

Γαλλία

Αποστολή εξετελέσθη για τη Γαλλία που μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά ξεπέρασε τον... σκόπελο του Βελγίου και βρήκε μια θέση στα προημιτελικά. Οι “τρικολόρ” συνεχίζουν αήττητοι (2-2-0) στα γήπεδα της Γερμανίας, χωρίς όμως να πείθουν ιδίως στην επίθεση, όπου έχουν βρει δίχτυα με ένα πέναλτι και δύο αυτογκολ! Στα... ρηχά και η απόδοση του Εμπαπέ που αγωνίζεται ως γνωστόν με προστατευτική μάσκα. “Είναι τρομακτικό” παραδέχτηκε ο Γάλλος σταρ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν καλείται να βρει λύση για την απουσία του τιμωρημένο Ραμπιό που αγωνίστηκε βασικός και στα τέσσερα προηγούμενα ματς της διοργάνωσης. Στον αέρα η παρουσία του αναπληρωματικού εξτρέμ Κομάν για προσωπικούς λόγους.

Προηγούμενο ματς

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 1-0: Δύσκολη πρόκριση για τη Γαλλία που κατάφερε να πετάξει εκτός θεσμού το Βέλγιο με το αυτογκολ του Βερτχόχεν (85').

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.43 2.9 2.45 1.61 2.22 1.21 4 1.88 1.81 1.54 1.38 1.34
Πορτογαλία - Γαλλία / Εκτίμηση

Κακά τα ψέματα, ήρθε η ώρα για τη Γαλλία να αποδείξει ότι όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας είναι αλήθεια. Φυσικά, οι Μπλε, έχουν και τις μονάδες και το σύνολο για τα περάσουν το εμπόδιο μίας Πορτογαλίας που δεν έχει εμπνεύσει μέχρι τώρα και χρειάστηκε να κάνει το παιχνίδι της ζωής του ο γκολκίπερ Ντιόγκο Κόστα για να περάσει -ποια;- της Σλοβενία. Διπλό και... το κρίμα στο λαιμό του Ντεσάν

2 στο 2,45 από την Betsson

Ειδικό: X2 Η/Τ στο 6,15 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr