Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Ισπανία-Γερμανία, φοβάται ο Γιάννης το θεριό...

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 - 23:54

Στη Στουτγάρδη διεξάγεται ένα ματς που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τελικός της 14ης Ιουλίου, αλλά ας όψεται το format της UEFA, που φέρνει τα φαβορί να... αλληλοτρώγονται στα προημιτελικά

Euro 2024: Ισπανία-Γερμανία, φοβάται ο Γιάννης το θεριό...

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ισπανία-Γερμανία
19:00 ΕΡΤ1- Κωδ. ΟΠΑΠ: 108
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Ισπανία

Δεν πτοήθηκε από το γκολ της Γεωργίας, επέβαλλε τον ρυθμό της και έφθασε επιβλητικά στην ανατροπή. Έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική εικόνα στην φάση των ομίλων, αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το τέσσερα στα τέσσερα, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ! Συμμετέχει στα προημιτελικά για τέταρτη φορά στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις, κατέκτησε μάλιστα το τουρνουά στα δύο εξ αυτών τουρνουά (2008, 2012).

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα για τον Λουίς ντε Λα Φουέντε που δύσκολα θα αλλάξει το σχήμα των προηγούμενων αγώνων. Οι εξαιρετικοί εξτρέμ Γιαμάλ και Ουίλιαμς δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της Τρίτης για προληπτικούς λόγους, ενώ ερωτηματικό συνοδεύει την ετοιμότητα του στόπερ Λαπόρτ.


Προηγούμενο ματς

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ 4-1: Η Γεωργία προηγήθηκε με το αυτογκολ του Λε Νορμάν (18') αλλά η Ισπανία γύρισε εύκολα το σκορ με τα τέρματα των Ρόντρι (38'), Φαμπιαν Ρουιθ (51'), Ουίλιαμς (75') και Ντάνι Όλμο (83').

Γερμανία

Ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη και με δύο γκολ στην επανάληψη “φρέναρε” τον ενθουσιασμό της Δανίας, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα προημιτελικά. Η “μάνσαφτ” μετρά 3-1-0 στο τουρνουά, έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς δικαιώνοντας τις υψηλές προσδοκίες που την συνόδευαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης και κόντρα στη... φουριόζα Ισπανία δίνει το απόλυτο κρας τεστ. Συμμετέχει στα προημιτελικά για 10η φορά σε 14 συνολικά παρουσίες στη διοργάνωση!

Εξέτισε ο βασικός, στην φάση των ομίλων, στόπερ Τα και θα παλέψει για μια θέση στο αρχικό σχήμα καθώς ο Σλότενμπεργκ ήταν εξαιρετικός στη φάση των ομίλων. “Παίζεται” μια θέση στους μεσοεπιθετικούς ανάμεσα σε Βιρτζ και Σανέ.

Προηγούμενο ματς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ 2-0: Η Γερμανία ανέβασε στροφές στην επανάληψη και βρήκε λύσεις στο Ντόρτμουντ χάρη στα γκολ των Χάβερτζ (53' πεν.) και Μουσιάλα (68').

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 2.95 2.8 1.87 1.87 1.34 3.1 1.62 2.15 1.42 1.35 1.47
Ισπανία - Γερμανία / Εκτίμηση

To σετ των αποδόσεων μάς λέει ό,τι χρειάζεται να ξέρουμε για αυτή την πραγματική τιτανομαχία. Η λογική λέει και οι δύο θα φυλάξουν τα νώτα τους προσπαθώντας να βγουν στην κόντρα. Σε αυτή την περίπτωση η Ισπανία έχει το πλεονέκτημα με τους «πυραυλοκίνητους» Γιαμάλ και Γουίλιαμς, όμως η Μάνσαφτ έχει αντίστοιχα την ποιότητα στο «σετ» παιχνίδι με αυτοματισμούς και και ψηλά κορμιά στα στημένα. Θα παίξουμε με τακτική.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Χ στο 2,11 από την Betshop

Ειδικό : Γουίλιαμς, να σκοράρει στο 4,70 από την Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr