Ποδόσφαιρο

Α' Νότιας Κορέας: Η Ουλσάν θα βγάλει αντίδραση

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 00:00

ΙΝΤΣΕΟΝ – ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ ΣΑΓΚΜΟΥ

Μέτρια εικόνα και δίκαιη ήττα για την Ιντσεόν στο εντός με την Γκανγκβόν. Σχετικά μοιρασμένο το α’ μέρος, γλίτωσε στο 14’ με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι με τον Καριέγιο. Αρκετά παθητική στο β’, δέχθηκε το γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και έμεινε με άδεια χέρια. Με τρεις σερί ήττες είναι, πλέον, μακριά από την εξάδα και ταυτόχρονα μόλις στο +4 από την ουραγό Γεονμπούκ. Υπό πίεση ο τεχνικός, Τζο Σουνγκ. Με τα γνωστά προβλήματα.

[OEmbed]https://www.youtube.com/watch?v=mNOum_Vlof0[/OEmbed]

Η Γκίμτσεον εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ουλσάν (2-0) και πάτησε… κορυφή. Ξεπέρασε υπό βροχή το εμπόδιο της Νταεγκού ούσα καλύτερη αλλά άστοχη στο α’ μέρος για να ακολουθήσει ένα δυνατό τελευταίο 25λεπτο στο β’, όπου «καθάρισε« με γκολ των αλλαγών που είχαν μπει στο 62’. Έτσι με τρεις σερί νίκες ανέβηκε στην 1η θέση. Μετρά 4 n/g στα 5 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν έχουν προκύψει νέες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς… Η Γκίμτσεον είναι σε τέτοια κατάσταση, όπου μπορεί να κάνει το διπλό. Ωστόσο εμείς θα πάμε πιο συντηρητικά. Κοιτάμε προς το combo Χ2 & Over 1,5. Εξαιρετικό το Click here">2.16 στην Betshop.

ΣΟΥΓΟΥΟΝ – ΟΥΛΣΑΝ

Πήρε αυτό που άξιζε η Σουγουόν στο εκτός με την Νταέτζεον (0-2). Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Τα μέτρια διαστήματα της ήταν το 30’-45’ και το 50’-65’. Κατάφερε να τα ξεπεράσει αναίμακτα και πανηγύρισε την νίκη. Μετρά τρία σερί n/g στο πρωτάθλημα, ενώ έχει καρέ νικών εντός. Πρόβλημα ο Γιού-Χέοπ (ΜΕ) που χτύπησε στο πρόσωπο, αμφίβολος ο Λι-Σέουνγκ που δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς.

[OEmbed]https://www.youtube.com/watch?v=kLRlWACPGKU[/OEmbed]

Δεν τα κατάφερε η Ουλσάν στο μεγάλο ντέρμπι με την Ποχάνγκ (2-1) και έπεσε από την κορυφή. Βρέθηκε στο 20λεπτο με δύο γκολ στην πλάτη. Αντέδρασε, μείωσε το σκορ, πίεσε αρκετά για το 2-2, αλλά δεν τα κατάφερε. Μόλις μία ήττα στα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα, μετρά 4 g/g στα 5 πιο πρόσφατα εκτός. Τέλος ο Ούγγρος στράικερ, Άνταμ, αποκτήθηκε ο ελεύθερος Καριέγιο από την Γκάνγκβον. Γνωστές οι απουσίες που αντιμετωπίζει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η λογική λέει πως η Ουλσάν θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Ποχάνγκ. Έτσι κοιτάμε προς τα δεξιά… Το 2 πληρώνει καλά, αλλά έχει ρίσκο. Πάμε 2 ημίχρονο ή τελικό. Καλό το Click here">1.77 στην Click here">Betshop.

Α' Νότιας Κορέας: Η Ουλσάν θα βγάλει αντίδραση

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr