Ποδόσφαιρο

A' ΗΠΑ: Συνδυαστικό 3,15 στο Σεντ Λούις!

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 03:46

Εξαιρετικές ευκαιρίες και πολύ καλές αποδόσεις «κρύβουν» τα ματς στην ΜLS την Πέμπτη

A' ΗΠΑ: Συνδυαστικό 3,15 στο Σεντ Λούις!

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΚΡΟΥ – ΝΑΣΒΙΛ

Το Κολόμπους μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Νιου Ινγκλαντ, αλλά στη συνέχεια πάτησε... γκάζι, πέτυχε πέντε γκολ και έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 5-1! Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η σε τέσσερα ματς και παρουσιάζεται βελτιωμένο. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5. Διεθνής ο επιθετικός Ράσελ – Ρόουι (11/3). Τραυματίας ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπους (2 συμμ.).

Η Νάσβιλ στο ημίχρονο του αγώνα με την Ιντερ Μαϊάμι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, μείωσε στο δεύτερο μέρος, αλλά δε μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο και έχασε 1-2. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων και το αήττητο τριών αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε εννέα αγώνες. Διεθνείς ο αμυντικός Μουρ (11/1) και ο επιθετικός Σάφελμπεργκ (15/1). Τραυματίες ο αμυντικός ΜακΝάγκτον (5/0) και οι μέσοι Γοδόι (14/1) και Λιλ (1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί το Κολόμπους, με δυνατές απουσίες το Νάσβιλ. Οι γηπεδούχοι είναι πράγματι το φαβορί και μπορούν να το «καθαρίσουν» από νωρίς. 1/1 Η/Τ στο 2,10 από την Betshop

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Η Νιου Γιορκ Σίτι έκανε τα εύκολα, δύσκολα στο ματς με το Ορλάντο, καθώς προηγήθηκε 3-0, δέχθηκε στη συνέχεια δύο γκολ, αλλά τελικά σφράγισε τη νίκη της (4-2), με γκολ στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και βελτιώθηκε το κλίμα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στην έδρα της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

Το Μόντρεαλ επικράτησε της Φιλαδέλφεια Γιούνιον πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 4-2. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και τις δύο και πέτυχε άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς, σημειώνοντας 2η επιτυχία σε 15 αγώνες. Επίσης, έχει μία ήττα σε επτά ματς. Διεθνείς ο αμυντικός Βάτερμαν (16/0), οι μέσοι Πιετί (16/1) και Τσονιέρ (15/2) και ο επιθετικός Λασιτέρ (16/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι και η πιο αξιόπιστη εντός η Νέα Υόρκη αλλά το Μόντρεαλ δύσκολα θα κάνει κάτι καλό.
1/1 Η/Τ στο 2,00 από την Betshop


ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΙ ΣΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Η Ουάσινγκτον προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, αλλά ισοφαρίστηκε και τις δύο και έμεινε στο ισόπαλο 2-2, παίζοντας από το 20' με δέκα παίκτες. Πήρε βαθμό μετά από τρεις ήττες, ωστόσο, δεν έχει νίκη σε εννέα αγώνες, ενώ έχει μία επιτυχία σε έντεκα ματς. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς στην έδρας της έχουν έρθει Τιμωρημένος ο επιθετικός Νταζόμ (20/1).

Το Σινσινάτι, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 του Ντάλας. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Νιου Ινγκλαντ, σημειώνοντας 3η επιτυχία σε τέσσερα ματς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει και Διεθνής ο αμυντικός Ρόμπινσον (14/1). Τραυματίες οι αμυντικοί Μιάζγκα (16/0) και Χάγκλουντ (10/0), ο μέσος Πίντο (10/0) και ο επιθετικός Μπερντ (12/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί το Σινσινάτι. Οι πρωτευουσιάνοι έχουν «αρρυθμίες» και πάσχουν στην άμυνα. Εντός έδρας δε, κάπου το χάνουν. Οι φιλοξενούμενοι είναι κυνικοί. 2 στο 2,55 από το Pame Stoixima


ΣΑΡΛΟΤ - ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ

Η Σάρλοτ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το Χιούστον, δε μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια και έχασε 0-1. Δεν έδωσε συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Φιλαδέλφεια Γιουν. (2-0), ενώ έλαβε τέλος και το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε έντεκα παιχνίδια. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει NG. Εκτός ο μέσος Ούρσο (12/0).

Η Ιντερ Μαϊάμι στο ημίχρονο του αγώνα με τη Νάσβιλ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Δέχθηκε γκολ στο 2ο μέρος, αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε 2-1. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ματς χωρίς επιτυχία. Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 4ο ματς, ενώ σε 13 αγώνες έχει μία ήττα. Τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός φυσικά οι Μέσι, Σοάρες, ο αμυντικός Φρέιρε (10/0) και οι μέσοι Γκόμες (9/2) και Ρεδόνδο (5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ιντερ, παρά τις απουσίες έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει το ματς. Οι γηπεδούχοι σωστά δίνονται φαβορί αλλά η αξία είναι δεξιά. 2DNB στο 2,40 από την Betsson

ΤΟΡΟΝΤΟ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Το Τορόντο έχασε με δραματικό τρόπο 1-2 από την Ατλάντα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου, αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στις καθυστερήσεις! Υπέστη 4η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 7ο ματς μετά από δύο επιτυχίες. Εκτός ο τερματοφύλακας Τζόνσον (12 συμμ.), ο αμυντικός Λάργεα (2/0), ο μέσος Οσόριο (14/1) και ο επιθετικός Σπίτσερ (13/2).

Το Ορλάντο βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3 από τη Νιου Γιορκ Σίτι, μείωσε 2-3, αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα και έχασε 2-4. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με το Σικάγο (4-2), η οποία είναι και η μοναδική σε επτά παιχνίδια. Παράλληλα, έλαβε τέλος και το μίνι αήττητο σερί των δύο αγώνων. Αμφίβολος ο μέσος Μάρτινς (9/0). Εκτός ο τερματοφύλακας Γκαλασί (15 συμμ.), οι αμυντικοί Μπρεκάλο (13/0) και Χαλιντέι (4/0) και ο μέσος Καρταχένα (14/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη παρουσία δείχνει εκτός το Ορλάντο, χώρια ότι οι Καναδοί στα τελευταία ματς κατρακυλάνε. Ευνοϊκό μομέντουμ για «κόντρα». 2DNB στο 2,05 από την Betsson

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΑΤΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Νιου Ινγκλαντ μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στο Κολόμπους, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική, δέχθηκε πέντε γκολ και έχασε με το βαρύ 1-5! Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει και Αμφίβολοι οι αμυντικοί Σπάλτινγκ (9/0) και Μπορέρο (8/0). Εκτός ο γκολκίπερ Ράβας (8 συμμ.), ο μέσος Β. Τζιλ (9/1) και ο επιθετικός Τσανκαλάι (12/2).

Η Ατλάντα πήρε δραματική νίκη με 2-1 κόντρα στο Τορόντο. Προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου, αλλά έφτασε τελικά στην επικράτηση με γκολ στις καθυστερήσεις! Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με το Σεντ Λούις. Επίσης, έμεινε αήττητη σε 4ο διαδοχικό ματς, ενώ σε έξι αγώνες έχει μία ήττα. Εκτός ο αμυντικός Αμπραμ (12/0) και οι μέσοι Λομπιανίντζε (16/4), Μοσκέρα (15/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πριν από το... κλατάρισμα με το Κολόμπους, η Νιου Ινγκλαντ είχε πάρει παραμάζωμα σε τέσσερα ματς, ισάριθμες πολύ καλές ομάδες. Εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία ομάδα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. 1 στο 2,20 από την Betshop.

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚΑΠΣ

Η Μινεσότα μπορεί να προηγήθηκε 2-0 κόντρα στο Πόρτλαντ, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ, το 3ο στο 92' και έχασε 2-3! Υπέστη 4η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων. Επίσης, δεν έχει νίκη σε πέντε ματς, έχοντας μία επιτυχία σε οκτώ παιχνίδια. Διεθνείς ο γκολκίπερ Κλερ (15 συμμ.), οι μέσοι Μπραν (7/1), Χάρβι (5/0) και ο 1ος σκόρερ Ολουβασέγι (15/7), τραυματίας ο επιθετικός Πούκι (15/2).


Το Βανκούβερ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2 από το Σεντ Λούις, έκανε όμως την ανατροπή, προηγήθηκε 4-2 και τελικά επικράτησε 4-3. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες και βελτιώθηκε το κλίμα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Διεθνείς ο αμυντικός Αχμέντ (16/1) και ο μέσος Κούμπας (14/0). Τραυματίες ο αμυντικός Αντεκούγκμπε (6/0) και ο μέσος Κρέιλατς (11/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πτώση το Βανκούβερ, ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Δεν παλεύει και δέχεται εύκολα γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα. 1 στο 2,26 από την Betshop


ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΣΙΤΙ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΙΚΣ

Το Σεντ Λούις μπορεί να προηγήθηκε νωρίς με 2-0 κόντρα στο Βανκούβερ, στη συνέχεια όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-4, για να χάσει τελικά με 3-4. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 9ο διαδοχικό ματς, ενώ σε δώδεκα αγώνες έχει μία επιτυχία. Αμφίβολοι ο αμυντικός Πάρκερ (16/0) και ο επιθετικός – 1ος σκόρερ Κλάους (19/5). Διεθνής ο αμυντικός Χιέμπερτ (11/0). Τραυματιες ο αμυντικός Νίλσον (14/1) και οι μέσοι Οστρακ (12/1) και Αλμ (12/1).

Το Σαν Χοσέ δε μπόρεσε να κοντράρει τους Λος Αντζελες Γκάλαξι και έχασε 0-3. Γνώρισε 5η διαδοχική ήττα, 8η σε εννέα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου δεν έχει νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες. Σε 2ο παιχνίδι θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό τον Ιαν Ράσελ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκονζάλες. Διεθνής ο μέσος Γκρουέθο (13/0). Τραυματίες ο γκολκίπερ Ντάνιελ (4 συμμ.), οι αμυντικοί Ακάπο (14/0), Γουίλσον (11/1) και Ρίκετς (1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο μονόφθαλμος απέναντι σε έναν τυφλό. Το Σεντ Λούις θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη προσέχοντας τα μετόπισθεν. Το Σαν Χοσέ θα παλέψει επίσης να μη χάσει. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς.
1Χ και Under 2,5 στο 3,15 από την Betshop


ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΙΑΡ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ

Το Σικάγο προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο Σιάτλ, αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε δύο γκολ με πέναλτι, το 2ο στο 93' και έχασε 1-2! Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι νικηφόρο σερί δύο αγώνων και αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Αμφίβολος ο μέσος Ναβάρο (10/0). Διεθνής ο μέσος Σακίρι (12/2). Τραυματίες οι αμυντικοί Γκούτμαν (8/0), Σάλκουιστ (6/0) και Γκάσπερ (4/0).

Φιλαδέλφεια Γιούνιον έχασε από το Μόντρεαλ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-4. Προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, ισοφαρίστηκε και τις δύο και δέχθηκε άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Υπέστη 4η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τεσσάρων αγώνων (με τρεις ισοπαλίες). Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 7ο ματς, ενώ σε 14 αγώνες έχει μόνο μία επιτυχία. Διεθνής ο μέσος Μαρτίνες (14/0). Τραυματίες ο τερματοφύλακας Μπλέικ (5 συμμ.) και ο μέσος Μπεντόγια (17/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Αλλοπρόσαλλες» ομάδες, αγωνιστικά και βαθμολογικά. Το Σικάγο λόγω έδρας θα το παλέψει αλλά θα πρέπει να συνδυάσουμε σημείο με γκολ. 1Χ και over 2,5 στο 2,25 από την Betsson

ΡΕΑΛ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Σολτ Λέικ, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, έχασε 0-1 από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι και έλαβε τέλος το αήττητο σερί των έξι αγώνων στην έδρα της. Παράλληλα, δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη (4-3) κόντρα στο Κάνσας, ενώ έλαβε τέλος και το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων. Εκτός είναι οι αμυντικοί Γκλαντ (15/0) και Σίλβα (3/0) και ο μέσος Ρουίς (3/0).

Το γκολ του Αλιγιού στο 5' ήταν αρκετό για το Χιούστον για να επικρατήσει της Σάρλοτ (1-0). Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες και δείχνει πως βρίσκεται σε άνοδο... Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 6ο ματς, ενώ έχει μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς έχουν έρθει Αμφίβολος ο επιθετικός Γκάινς (2/0). Διεθνής ο μέσος Καρασκίλα (16/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mαχητές οι Μορμόνοι, παλεύουν όλα τα ματς, ακόμα και όταν η ποιότητά τους δεν τους βοηθάς. Εδώ όμως έχουν προβάδισμα. 1Χ και Over, 1,5 στο 2,15 από την Betsson

Βαθμολογία -

03/07/2024Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 44 21 13 5 3 48 30 18
2 Σινσινάτι Σινσινάτι 42 20 13 3 4 33 23 10
3 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 35 21 9 8 4 36 27 9
4 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 33 18 9 6 3 34 18 16
5 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 32 20 10 2 8 30 25 5
6 Σάρλοτ Σάρλοτ 32 21 9 5 7 23 21 2
7 Νάσβιλ Νάσβιλ 26 20 6 8 6 24 25 -1
8 Τορόντο Τορόντο 24 21 7 3 11 29 37 -8
9 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 24 20 6 6 8 28 25 3
10 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 22 20 5 7 8 30 43 -13
11 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 21 20 5 6 9 25 35 -10
12 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 20 20 4 8 8 33 35 -2
13 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 20 21 4 8 9 28 39 -11
14 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 19 18 6 1 11 18 35 -17
15 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 18 20 4 6 10 24 36 -12
Final Series
Final Series Play-offs
03/07/2024Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 40 20 12 4 4 41 23 18
2 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 40 21 11 7 3 41 27 14
3 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 37 20 10 7 3 40 23 17
4 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 31 21 9 4 8 38 35 3
5 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 30 21 8 6 7 39 35 4
6 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 30 20 8 6 6 27 23 4
7 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 29 20 8 5 7 33 32 1
8 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 28 19 8 4 7 30 27 3
9 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 28 21 7 7 7 29 26 3
10 Όστιν Όστιν 27 21 7 6 8 23 30 -7
11 Ντάλας Ντάλας 20 20 5 5 10 27 32 -5
12 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 19 20 3 10 7 27 35 -8
13 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 17 21 4 5 12 33 44 -11
14 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 11 20 3 2 15 29 54 -25
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr