Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας: «Άγουρες» και με απουσίες

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 02:03

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Λάρνακας συνεχίζουν την προετοιμασία τους και αναμετρώνται σε ένα φιλικό όπου οι αλλαγές και οι δοκιμές σχημάτων και προσώπων θα έχουν τον πρώτο λόγο

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας: «Άγουρες» και με απουσίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Λάρνακας

19:00 Novasports 2HD - Κωδ. ΟΠΑΠ: 418
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Ντομινίκ Κοτάρσκι για τον οποίο έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον η Τζένοα. Και όχι απλά ενδιαφέρον, καθώς το προηγούμενο διάστημα η ιταλική ομάδα κατέθεσε δύο επίσημες προτάσεις που έχουν απορριφθεί από τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει η αίσθηση πως οι Ιταλοί θα επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση που θα είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Εκτός είναι προς το παρόν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ξεκουράζεται μετά το Euro και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Κανονικά αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Καμαρά, Τσιφτσής και Θυμιάνης.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Καμαρά, Μπράντον, Τάισον, Μουργκ, Σαμάτα.

ΑΕΚ Λάρνακας

Υπό τις οδηγίες του αποχωρήσαντα Μπεν Σιμόν έφτασε μία ανάσα από το τίτλο στην Κύπρο και αυτό ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών για τη φετινή χρονιά.

Απώλεια τη φετινή χρονιά ο περυσιμός βασικός γκολκίπερ Πίριτς. Αποκτήθηκε ο Αλομέροβιτς από τη Γιαγκελόνια, ο επιθετικός Καμπρέρα από τον Εθνικό Άχνας και ο αμυντικός Εκπολό από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε ηττήθηκε από την ολλανδική Ντε Μπος με 1-2 με τον νέο κόουτς Φεράντο να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές ενδεκάδες στα δυο ημίχρονα.

Αυτό με τον ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας καθώς θα ακολουθήσει ακόμα ένα με τη βελγική Σερκλ Μπριζ πριν την έναρξη των επίσημων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για το Κόνφερενς Λιγκ που ξεκινούν στις 25 Ιουλίου.

Πιθανή ενδεκάδα: Toύμπας, Γκουστάβο, Σολ, Φάραχ, Εκπολό, Ρομπέρζ, Σάντσες, Nαούμ, Ανδρέου, Βασιλείου, Γκιούρκσο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.8 4.15 2.22 1.54 1.48 2.35 1.55 2.18 1.15 1.18 1.98
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Λάρνακας / Εκτίμηση

Ομάδες με μέλλον στην προετοιμασία και σίγουρα «άγουρες» όσον αφορά το μοντάρισμα. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα να περιμένει παίκτες. Αναμένονται φυσικά πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές που λογικά θα ανεβάσουν το δείκτη του σκορ.

1 και over 2,5 στο 2,14 από την Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.