Ποδόσφαιρο

Πάφος - Παναθηναϊκός: Οι Κύπριοι μας δίνουν... 2,50!

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 00:45

Tο πρώτο σοβαρό φιλικό επί Αυστριακού εδάφους δίνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην κυπριακή ομάδα που βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία της προετοιμασία της

Πάφος - Παναθηναϊκός: Οι Κύπριοι μας δίνουν... 2,50!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πάφος -Παναθηναϊκός
17:00 COSMOTE SPORT 1 HD - Κωδ. ΟΠΑΠ: 419
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Πάφος

Στο τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας κέρδισε με 1-0, με τον Ζάιρο να σκοράρει και τον Κορέια να κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από την ενέργεια και τη διάθεση που έδειξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αρκετά θετικός ήταν και ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε είχε σημαντικές επεμβάσεις.

Σε πολύ καλό κλίμα και με ιδανικές συνθήκες προχωράει η προετοιμασία της κυπριακής ομάδας που στις 11 Ιουλίου φιλοξενείται από την Ελφσμποργκ για τον 1ο προκριματικό του Europa League.

Πιθανή ενδεκάδα: Μιχαήλ, Μελούσο, Κβίντα, Γκολντάρ, Πελάτζιο, Ναμ, Βαλακάρι, Ντράγκομιρ, Μπρούνο, Ζάζα, Ζάιρο

Παναθηναϊκός

Αναμένοντας τους ξένους διεθνείς από το Euro (Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν, Κλέινχεϊσλερ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς), όπως και τις βασικές μεταγραφές σε καίριες θέσεις, o Παναθηναϊκός μοντάρεται στον υπάρχοντα κορμό.

Στον πρώτο φιλικό αγώνα κόντρα στην ερασιτεχνική Ουνιόν Χάους, ο προπονητής των «πρασίνων» Ντιέγκο Αλόνσο πήρε γεύση από αρκετούς εκ των νεαρών ποδοσφαιριστών του όπως ο Λίλος, ο Κάτρης και ο Νταμπίζας.

Απέναντι στην Πάφο το Τριφύλλι θα ανεβάσει «στροφές» με την επιλογή πρωτοκλασάτων παικτών να αποτελεί μονόδρομο για τον ουρουγουανό κόουτς.

Ο Αλόνσο θα διαλέξει μια 11άδα που να τείνει περισσότερο προς την 11άδα της νέας αγωνιστικής περιόδου και παρακάτω ακολουθούν οι πιθανές επιλογές σύμφωνα και με τα όσα δοκίμασε ο ίδιος στην τελευταία προπόνηση.

Πιθανή ενδεκάδα: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Βιλένα, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.45 3.6 1.84 2.25 1.52 1.48 2.35 1.48 2.32 1.75 1.2 1.22
Πάφος - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Σε πιο προχωρημένο στάδιο η προετοιμασία της Πάφου η οποία σε λιγότερο από 10 ημέρες, την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 20:00 οι κυπελλούχοι Κύπρου φιλοξενούνται από την Ελφσμποργκ για τον 1ο προκριματικό του Europa League. Ο Παναθηναϊκός είναι αμοντάριστος και με πολλές ελλείψεις.

1Χ και G/G στο 2,50 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.