Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Γερμανία-Δανία, συνδυαστική επιλογή στο 2,60

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 00:10

Στη δεύτερη από τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της φάσεις των «16», η οικοδέσποινα Γερμανία φιλοξενεί τη Δανία στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Οι παίκτες του Τζούλιαν Νάγκελσμαν πέρασαν από την κορυφή του 1ου Ομίλου στα νοκ άουτ, ενώ οι Σκανδιναβοί κατέκτησαν τη δεύτερη θέση σε έναν άκρως ενδιαφέροντα 3ο όμιλο.

Euro 2024: Γερμανία-Δανία, συνδυαστική επιλογή στο 2,60

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γερμανία-Δανία

22:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 101

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Γερμανία

Η Γερμανία έχει... μακρινή καλή ανάμνηση τη νίκη επί της Δανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012, επικρατώντας 2-1 στη φάση των ομίλων χάρη σε γκολ των Ποντόλσκι και Μπέντερ. Εκτοτε, δύο φιλικές αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες 1-1.

Ο τεχνικός της Γερμανίας Γιούλιαν Νάγκελσμαν παρέταξε την ίδια αρχική ενδεκάδα και στα τρία παιχνίδια του ομίλου, αλλά κόντρα στη Δανία θα αναγκαστεί σε τουλάχιστον μία αλλαγή, καθώς ο Τζόναθαν Ταχ, έχει δύο κίτρινες και πρέπει να εκτίσει ποινή.

Επιπλέον, ο «διόσκουρός» του Αντόνιο Ρούντιγκερ, αντιμετώπισε πρόβλημα στον μηριαίο και δεν προπονήθηκε με την ομάδα στις αρχές της εβδομάδας, αν και εξακολουθεί να υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να ηγηθεί της άμυνας της Μάνσαφτ - πιθανότατα μαζί με τον Νίκο Σλότερμπεκ. .

Οι Ρόμπιν Κοχ Robin Koch και Βάλντεμαρ Αντον παραμένουν ετοιμοπόλεμοι για τις πτέρυγες αν χρειαστεί, ενώ και ο Φούλγκουγκ που σκόραρε κόντρα στην Ελβετία ερίζει για το αρχικό σχήμα, αν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Χάβερτζ θα μείνει εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ Κίμιχ, Σλότερμπεκ, Ρούντιγκερ, Μίτελσταντ, Κρόος, Αντριχ, Μουσιάλα, Γκουντογκάν, Βιρτζ, Χάβερτζ.

Δανία

Ο Χιούλμαντ δεν έχει αυταπάτες για το ματς. Ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να σκοράρει αν θέλει να έχει ελπίδες απέναντι στους οικοδεσπότες, με τους οποίους οι Δανοί μοιράζονται ένα αήττητο σερί επτά αγώνων μέσα στο 2024 ενώ έχουν μόνο μία ήττα από τους τελευταίους 15 αγώνες τους.

Ο προπονητής της Δανίας, πρέπει επίσης να βρει λύση με την απουσία -λόγω τιμωρίας- του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Μόρτεν Χιούλμαντ. Ωστόσο, έχει επιλογές για να τον αντικαταστήσει, καθώς το δίδυμο της Μπρέντφορντ, Κρίστιαν Νόργκααρντ και Ματίας Γιένσεν αποτελούν ικανές εναλλακτικές, όπως και ο Τόμας Ντιλέινι, ο οποίος ανάρρωσε από ίωση, παίζοντας στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με τη Σερβία.

Τέλος αμφίβολος είναι ο Γιόνας Βιντ που προσπαθεί να φτάσει στο επιθυμητό σημείο αγωνιστικής κατάστασης. Υποψήφιοι να πάρουν τη θέση του, εφόσον μείνει εκτός, είναι οι Σκοβ Ολσεν, Ντόλμπεργκ και Πόουλσεν.

Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ, Αντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπα, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι, Μάελε, Ερικσεν, Χόιλουντ, Βιντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.62 3.8 5.5 1.87 1.87 1.32 3.15 1.87 1.82 1.14 1.25 2.25
Γερμανία - Δανία / Εκτίμηση

H Mάνσαφτ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στη Δανία που έχει φιλοδοξία, ψυχολογία αλλά όχι αγωνιστική υπεροχή. Με τον κόσμο στο πλευρό τους μπορεί εύκολα ή δύσκολα να περάσει στα προημιτελικά.

1 και over 1.5 και over 7.5 κόρνερ στο 2,60 από την Betshop

Ειδικό: Γερμανία: Νίκη με διαφορά τερμάτων, 1 γκολ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr