Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Αξία στις νίκες για Ντάνταλκ και Σέλμπουρν

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 08:53

Φουλ δράση στην πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής, που περιέχει σημαντικά παιχνίδια με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Αξία στις νίκες για Ντάνταλκ και Σέλμπουρν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Ιρλανδίας.

ΝΤΕΡΙ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις, η Ντέρι ξεπέρασε τον... σκόπελο της Μποέμιανς και φώναξε παρούσα στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Ράιντ Χίγκινς “τρέχει” ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0), σκοράρει με συνέπεια (καλύτερη επίδοση στην κατηγορία) και συνεχίζει την καταδίωξη της Σέλμπουρν. Under τα επτά από τα δέκα τελευταία ματς.

Κατρακύλας συνέχεια για τη Ντρόχεντα που παραδόθηκε στις ορέξεις ης Γκαλγουεϊ σε ένα ακόμα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα. Χωρίς αρχή και τέλος, πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, έχει απογοητευτικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και μοιραία παραμένει εγκλωβισμένη στην τελευταία θέση. Έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, over τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκτός από μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, έχουν τεράστια διαφορά φόρμας. Ακριβώς αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων. Η Ντέρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν φαίνεται ότι μπορεί να έχει πρόβλημα απέναντι στην ουραγό Ντρόχεντα. 1 και Over 2,5 στο 1,95 από την Betsson.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ

Σπουδαία νίκη για τη Ντάνταλκ που έστω και δύσκολα κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση της Σλίγκο Ρόβερς και να πιστοποιήσει την βελτίωση της. Με αργά αλλά σταθερά βήματα παρουσιάζεται βελτιωμένη, έχει ηττηθεί μόνο από τη Σέλμπουρν στα τέσσερα τελευταία ματς και απέκτησε ελπίδα για τον απεγκλωβισμό από την επικίνδυνη ζώνη. No Goal τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.

Η Γουότερφορντ... ήθελε αλλά δεν μπορούσε και παρότι έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο, απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό. Πραγματοποιεί μια ανταγωνιστική σεζόν, σκοράρει με συνέπεια και έχει παγιωθεί στην πρώτη τετράδα αλλά για να μπει... σφήνα στους πρωτοπόρους χρειάζεται να αποκτήσει περισσότερη συνέπεια στην άμυνα.Over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς, έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρά την γενικότερη προβληματική της εικόνα, η Ντάνταλκ έχει καταφέρει στην έδρα της να παίρνει αποτελέσματα, αν και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει οκτώ ματς αήττητη εντός. Δεν έπεισε στα τελευταία εκτός η Γουότερφορντ. 1 στο 2,23 από την Betsson.

ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ

Ο επιμένων νικά και η Σέλμπουρν πόνταρε και πάλι στην άμυνα και με το 8ο φετινό γκολ του Τζάρβις κατάφερε να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Γουότερφορντ. Σταθερά πρωταγωνίστρια φέτος, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις 11 τελευταίες αγωνιστικές και δεν αποχωρίζεται την κορυφή. Έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία, under τα οκτώ από τα δέκα τελευταία ματς.

Άνετη νίκη για τη Γκάλγουεϊ που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Ντρόχεντα και διατηρήθηκε στο... κυνήγι της τριάδας. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο επικρατήσεις, γενικότερα αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της και μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν και τα τέσσερα τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέλμπουρν θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η πρωτοπόρος δείχνει πως βρίσκεται σε καλή φόρμα και στο γήπεδό της παρουσιάζεται αρκετά δυνατή. Η Γκάλγουεϊ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ωστόσο εκτός χάνει τη δυναμική της. 1 στο 2,18 από την Betsson.

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Η Σλίγκο Ρόβερς επέδειξε τα συνήθη πλέον επιθετικά προβλήματα που την συνοδεύουν από το ξεκίνημα της σεζόν και μοιραία απέτυχε να σώσει τον βαθμό στο μοιρασμένο ματς με τη Ντάνταλκ. Ομάδα με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και χαρακτηριστικό είναι πως μετρά 2-1-2 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία αδυνατεί να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.

Γκέλα για τη Σαμροκ Ρόβερς που προηγήθηκε, αλλά στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το πλήρωσε δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις από τη Σεντ Πάτρικς. Κλώτσησε την ευκαιρία να χτίσει διαφορά από τους διώκτες της 3ης θέσης και μοιραία πιστοποίησε το αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα της, μετρώντας τρεις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι λογικό η Σάμροκ να αποτελεί το φαβορί, ωστόσο δεν δείχνει σταθερότητα και είναι δύσκολο να την εμπιστευτούμε σε πολύ χαμηλές τιμές σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ούτε την Σλίγκο παίζουμε, γιατί είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Over 2,5 στο 1,83 από την Betsson.

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Έδειξε αντοχές η Σεντ Πάτρικς που με ανατροπή και γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να επικρατήσει της ισχυρής Σάμροκ Ρόβερς. Η νίκη πιστοποίησε την βελτίωση της, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και έχτισε έτσι διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Αρέσκεται στα μεγάλα σκορ εσχάτως, μετρά πέντε γκολ/γκολ με over στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Τι κι αν προηγήθηκε; Η Μποέμιανς απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό κόντρα στη Ντέρι σε ένα ακόμα προβληματικό αποτέλεσμα. Αδυνατεί να βρει λύσεις, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία αποκτά... μπελάδες για την παραμονή. Over και τα τέσσερα τελευταία ματς, έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της μόλις μια φορά στα οκτώ τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά σκαμπανεβάσματα έχουν και οι δύο ομάδες, αλλά τα τοπικά ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα. Μεγάλο ρίσκο το σημείο σ’ αυτό το παιχνίδι. Τόσο η Σεντ Πάτρικς, όσο και η Μποέμιανς σκοράρουν συχνά, όμως έχουν ζητήματα στην άμυνα. Goal/Goal στο 1,78 από την Betsson.

Βαθμολογία -

28/06/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλμπουρν Σέλμπουρν 43 22 12 7 3 25 14 11
2 Ντέρι Σίτι Ντέρι Σίτι 41 23 11 8 4 34 19 15
3 Shamrock Rovers Shamrock Rovers 31 21 8 7 6 30 22 8
4 Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ 31 21 9 4 8 30 25 5
5 Galway United Galway United 30 20 8 6 6 17 13 4
6 Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ 27 23 7 6 10 24 27 -3
7 Σλίγκο Ρόβερς Σλίγκο Ρόβερς 25 21 6 7 8 21 27 -6
8 Μποέμιανς Δουβλίνου Μποέμιανς Δουβλίνου 24 19 7 3 9 21 23 -2
9 Νταντάλκ Νταντάλκ 19 21 4 7 10 13 28 -15
10 Ντροχέντα Γιουνάιτεντ Ντροχέντα Γιουνάιτεντ 16 21 3 7 11 20 37 -17
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Conference League (Qualification: )
Premier Division (Relegation)
Relegation - Division 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr