Ποδόσφαιρο

Α’ Φινλανδίας: Η Κουόπιο θα πικράνει τον Μπράτσο!

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 00:09

Μετά τις δύο σερί ήττες η Κουόπιο πάει στο Ούλου για τρίποντο κόντρα στην τοπική ομάδα που πλέον έχει στον πάγκο της τον Κώστα Μπράτσο.

Α’ Φινλανδίας: Η Κουόπιο θα πικράνει τον Μπράτσο!

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΒΑΑΣΑ

Βρίσκει σιγά-σιγά βηματισμό η Ίντερ Τούρκου και απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη. Κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο εκτός με την Χάκα (0-0) ούσα ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλό της. Αμυντικά ήταν αρκετά σταθερή και κινδύνεψε ελάχιστες φορές στο τρανζίσιον. Μετρά 3 σερί n/g στο πρωτάθλημα. Προκρίθηκε στο Κύπελλο επικρατώντας με 6-1 της πρωτοπόρου στην 4η κατηγορία, Γκράνκουλα. Εξέτισε ο βασικός κίπερ, Χουούχτανεν, ετοιμοπόλεμος ο Γκράνλουντ (Α), γνωστές οι άλλες απουσίες.

«Σκόνταψε» εντός με την Ούλου (1-1) η Βάασα και έτσι για 3ο σερί ματς έμεινε στην ισοπαλία. Προηγήθηκε στο τέταρτο, αλλά δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση. Έκανε λίγες φάσεις στην συνέχεια και της έλειψε η καλή τελική προσπάθεια ή πάσα. «Μας λείπει η ποιότητα μπροστά από το τέρμα», παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιούσι Νουόρελα. Έτσι «τρέχει» με 2-3-0 στο πρωτάθλημα όντας μαζί με Κουόπιο και Ελσίνκι στην κορυφή. Την Τρίτη έπαιξε διασύρθηκε στο Κύπελλο με 5-1 από την Σεϊναγιόεν. Αμφίβολοι οι Βάχτερα (Μ) και Τσικάλε (Α). Εκτός ο Νουορέλα (Α).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό και αναμενόμενο το μοιρασμένο σετ αποδόσεων. Είναι δύο ομάδες που μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε χωρίς να το περιμένει κανείς. Έχει ενδιαφέρον το Over 2,5. Δελεαστικό το 1.83 στην Betshop.

ΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Με τον πρώην τεχνικό του Βόλου και της Κηφισιάς, Κώστα Μπράτσο, πλέον, στον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο κόντρα Βαντάαν της 4ης κατηγορίας και είδε την ομάδα του να προκρίνεται με 0-2. Είναι σε καλό μομέντουμ, μετρώντας 2-2-1 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Προέρχεται από σημαντικό βαθμό στο εκτός με την Βάασα (1-1). Βρέθηκε να χάνει, αλλά απάντησε γρήγορα, κινδύνεψε λίγο στην συνέχεια και πήρε τον βαθμό. Εξέτισε ο τιμωρημένος στο Κύπελλο, Ραντζίσκι (Α). Παρόντες και ο σκόρερ Κόφι με τον αμυντικό Νταουσί.

Άξιζε περισσότερα η Κουόπιο στην ήττα από την Ελσίνκι. Καλή στο α’ μέρος, προηγήθηκε δίκαια λίγο πριν το ημίχρονο. Στο β’ και μέχρι το 70’ έδειχνε ικανή για το τρίποντο. Τα έχασε στο 1-1 του 81’ και εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια έχοντας, πλέον, συγκάτοικους στην κορυφή με δεδομένο ότι μετρά 2 σερί ήττες. Έπαιξε Κύπελλο την Τρίτη με την ΠΕΠΟ και προκρίθηκε εύκολα με 1-5. Δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η λογική λέει πως δεν θα τριτώσει το κακό για την Κουόπιο. Και αλήθεια είναι πως της δίνεται η ευκαιρία να πάρει ανάσα κόντρα στην Ούλου του Μπράτσου. Δεδομένα οι γηπεδούχοι θα παίξουν κλειστά. Αν η Κουόπιο βρει γκολ γρήγορα, θα το κάνει το 2. Ικανοποιητικό το 1.81 στην Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr