Ποδόσφαιρο

Copa America: Κολομβία-Κόστα Ρίκα, δεν θα κάνει περίπατο

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 00:25

H φορμαρισμένη Κολομβία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα που έβαλε δύσκολα στη Βραζιλία (0-0) και θα παραδοθεί χωρίς μάχη 

Copa America: Κολομβία-Κόστα Ρίκα, δεν θα κάνει περίπατο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κολομβία-Κόστα Ρίκα
01:00 ΑΝΤ1- Κωδ. ΟΠΑΠ: 698
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Κολομβία

Ματς για τον 4ο όμιλο που θα γίνει στην Αριζόνα. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει η Κολομβία καθώς νίκησε στο ντέρμπι την Παραγουάη. Τα δύο γκολ προήλθαν από ασίστ του αρχηγού Χάμες Ροντρίγκες, που ήταν εκ των κορυφαίων παικτών κι έπιασε τον θρυλικό Βαλντεράμα σε ρεκόρ που έχει να κάνει με ασίστ σε τρία σερί Κόπα Αμέρικα.

Το 2016 που διεξήχθη ξανά στα γήπεδα της Αμερικής αποκλείστηκε στα ημιτελικά και νίκησε στον μικρό τελικό για να πάρει την 3η θέση. Κάτι ανάλογο έκανε και στην προηγούμενη έκδοση, του 2021. Μόλις δύο ήττες έχει στα 11 τελευταία στην διοργάνωση. Ξεχωρίζει και ο σταρ της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας. Τραυματίας ο βασικός στόπερ Λουκουμί.

Προηγούμενο ματς

Κολομβία-Παραγουάη 2-1: Μεγάλη νίκη της Κολομβίσς με τα γκολ ων Μουνιός (32'), Λέρμα (42'). Για την Παραγουάη σκόραρε ο Ενσίσο στο 69'.

Κόστα Ρίκα

«Δεν φοβόμαστε την Βραζιλία» είχε πει ο εκλέκτορας της Κόστα Ρίκα, Γκουστάβο Άλφαρο, πριν τιο ματς με τη σελεσάο, όπου απέσπασε την ισοπαλία. Και πάει με την ψυχολογία στα ύψη απέναντι στην Κολομβία. Το 2001 και το 2014 βρέθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, ενώ τις άλλες τρεις φορές που πήρε μέρος δεν ξεπέρασε την φάση των ομίλων.

Με no goal έβγαλε τα 5 από τα 6 τελευταία στη διοργάνωση έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αήττητη με 2 νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία επίσημα και φιλικά, όπου δεν δέχθηκε γκολ. Στο πρόσφατο Nations League αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Ο κίπερ Νάβας έβαλε τέλος στην παρουσία του στην Εθνική, κάτι που ήταν ξαφνικό για τον Άλφαρο.

Προηγούμενο ματς

Βραζιλία- Κόστα Ρίκα: Η Κόστα Ρίκα ήταν άκρως ανταγωνιστική απέναντι στην Βραζιλία με αποτέλεσμα να πάρει την ισοπαλία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 4.75 10.25 2.02 1.72 1.4 2.77 2.12 1.64 1.03 1.16 3.25
Κολομβία - Κόστα Ρίκα / Εκτίμηση

H Κολομβία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αλλά η Κόστα Ρίκα έχει τις δυνατότητες, (και την άμυνα) να της βάλει δύσκολα. Ειδικά μετά την ισοπαλία κόντρα στη Βραζιλία, οι Κοσταρικανοί θα κατέβουν με εξαιρετική ψυχολογία. Αξίζει το ρίσκο σε σημείο με καλή κάλυψη. 2 (+1) ασιατικό χάντικαπ στο 2,50 από την Betshop

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr