Ποδόσφαιρο

Εuro 2024: Γεωργία-Πορτογαλία, «κλειδί» ο πάγκος των «θαλασσοπόρων»

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 02:25

Εχοντας έναν βαθμό, η Γεωργία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία που θα ξεκουράσει παίκτες, στο φινάλε της στον 6ο όμιλο προσπαθώντας να κρατήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της να φτάσει στη φάση των 16. 

Εuro 2024: Γεωργία-Πορτογαλία, «κλειδί» ο πάγκος των «θαλασσοπόρων»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γεωργία-Πορτογαλία
22:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 134
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Γεωργία

Οι Σταυροφόροι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον βυθό του 6ου ομίλου και φυσικά, έχουν κάθε λόγο να τα δώσουν όλα.

Δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού η Γεωργία. Είναι πιθανό να ακολουθήσει 3-4-3, με τον Μαμαρατσβίλι στο τέρμα, τον Κβερκβέλια στο κέντρο της άμυνας, με τους Κάσια και Ντβάλι δίπλα του

Ακραία μπακ θα ξεκινήσουν οι Κακαμπάτζε και Τσιταϊσβίλι. Στο κέντρο ο Μεκβαμπισβίλι θα ξεκινήσει δίπλα στον Κοχορασβίλι.

Ο Μικαουτάτζε θα ηγηθεί της επίθεσης, με τους Νταβιτασβίλι και Κβαρατσκέλια στις δύο πλευρές.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μαμαρατσβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι, Κακαμπάτζε, Τσιταϊσβίλι, Κοχορασβίλι, Μεκβαμπισβίλι, Νταβιτασβίλι, Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε.

Πορτογαλία

Θέλει να τελειώσει τη φάση των ομίλων με το 3 στα 3. Στα χαρτιά είναι τα φαβορί, όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μαρτίνες θα αποφασίσει να ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς με την πρόκριση ήδη εξασφαλισμένη.

Θα λείψει σίγουρα ο Ραφαέλ Λεάο λόγω καρτών. Η Πορτογαλία είναι πιθανό να παίξει το 4-2-3-1, με τον Ντιόγκο Κόστα στο τέρμα.

Ο Ζοάο Κανσέλο και Νταλότ θα είναι τα ακραία μπακ με τους Ρούμπεν Ντίας και Γκονσάλο Ινάσιο στο κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Ζοάο Νέβες είναι πιθανό να ξεκινήσει δίπλα στον Ρούμπεν Νέβες ως αμυντικά χαφ. Ο Μπρούνο Φερνάντες θα συνεχίσει στον ρόλο του επιτελικού μέσου, με τον Ντιόγκο Τζότα και τον Πέδρο Νέτο στις δύο πλευρές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι στην κορυφή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστα, Κανσέλο, Ντίας, Ινάσιο, Νταλότ, Ρούμπεν Νέβες, Ζοάο Νέβες; Τζότα, Μπρούνο Φερνάντες, Νέτο, Ρονάλντο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.5 5.15 1.34 2.05 1.71 1.4 2.82 2.1 1.65 3.05 1.16 1.07
Γεωργία - Πορτογαλία / Εκτίμηση

Μιλάμε συμβατικά βάσει της «φυσιολογικής» ενδεκάδας της Πορτογαλίας. Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνες μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Να ξεκουράσει τους μισούς, ή έναν-δύο. Πάντως δεν θα κατέβει για να χάσει. Η Γεωργία είναι δύο κλάσεις κάτω.

Over 3,0 γκολ (ασιατικό) στο 2,00 από το Pame Stoixima

Ειδικό: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει: Γεωργία στο 3,35 από το Pame Stoixima

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr