Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Σλοβακία-Ρουμανία, δεξιά είναι... το ζουμί

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 01:44

Οι Σλοβάκοι αποδείχθηκαν «σκληρά καρύδια» και στα δύο προηγούμενα ματς και απειλούν στα ίσια τη Ρουμανία, σε έναν από τους δύο «τελικούς» του 5ου ομίλου

Euro 2024: Σλοβακία-Ρουμανία, δεξιά είναι... το ζουμί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλοβακία-Ρουμανία
19:00 ΕΡΤ3 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 133
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Σλοβακία

Ξεκίνησε το Euro 2024 με μια εντυπωσιακή νίκη επί του Βελγίου. Είχε στιβαρή άμυνα και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο δεύτερη μαχη καθώς έχασε με 2-1 από την Ουκρανία.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να έχει την ίδια ενδεκάδα με αυτή που ξεκίνησε κόντρα στην Ουκρανία παρά την ήττα. Θα επιμείνει στο σχήμα 4-3-3, με τον Μάρτιν Ντουμπράβκα στο τέρμα. Οι Πέκαρικ και Χάντσκο θα είναι οι πλάγιοι μπακ, με τους Βάβρο και Σκρίνιαρ στόπερ.

Στο κέντρο, θα είναι ο Λομπότκα και εκατέρωθεν οι Κούτσκα (δεξιά) και Ντούντα (αριστερά). Η τριάδα θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να εξασφαλίσει κατοχή της μπάλας.

Ο Σραντζ με τον Μπόζενικ θα είναι εξτρέμ με τον Χάρασλιν αιχμή του δόρατος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα, Σραντζ, Χάρασλιν, Μπόζενικ.

Ρουμανία

Επίσης δεν έχει τραυματισμούς και είναι απίθανο να κάνει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο τελευταίο ματς. Θα μείνει στο 4-3-3, με τον Φλορίν Νίτα.

Οι Ράτιου και Μπάνκου θα είναι τα πλάγια μπακ, ενώ ο Ντραγκούσιν θα ξεκινήσει στην καρδιά της άμυνας μαζί με τον Μπούρτσα. Ο Ραζβάν Μάριν θα είναι δεξιά στα χαφ με τον Στάντσιου αριστερά και τον Μάριους Μάριν δεξιά.

Ο Μαν θα είναι δεξί εξτρέμ και ο Μιχάιλα στα αριστερά με τον Ντράγκους μπροστά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νίτα, Ράτιου, Μπάνκου, Ντραγκούσιν, Μπούρτσα, Ραζβάν Μάριν, Μάριους Μάριν, Στάντσιου, Μαν, Ντράγκους, Μιχάιλα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.87 2.05 4.35 1.32 3.15 1.1 6 2.2 1.6 1.22 1.68 1.41
Σλοβακία - Ρουμανία / Εκτίμηση

Η Σλοβακία παίζει οργανωμένα και όπως είναι λογικό, είναι σκληρή στην άμυνα. Θα προσπαθήσει με βαθιές μπαλιές από τα μετόπισθεν να απειλήσει μία Ρουμανία που είναι πιο ποιοτική και μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο. Περίεργο που προσφέρεται σε απόδοση αουτσάιντερ.

2DNB στο 2,11 από την Betshop

Ειδικό: Ρουμανία με 1 γκολ διαφορά στο 5,60 από την Betshop

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr