Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Ουκρανία-Βέλγιο, προβληματίζουν oι απουσίες

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 23:45

Η Ουκρανία και το Βέλγιο μονομαχούν στην MHP Arena της Στουτγκάρδης, στην αυλαία του.. τρελού 5ου ομίλου, όπου και οι τέσσερις ομάδες ξεκινούν τα ματς έχοντας τρεις βαθμούς!

Euro 2024: Ουκρανία-Βέλγιο, προβληματίζουν oι απουσίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουκρανία-Βέλγιο
19:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 132
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Ουκρανία

Η Ουκρανία ξεκίνησε το Euro 2024 με μια βαριά ήττα από τη Ρουμανία, ωστόσο, οι Γαλαζοκίτρινοι αντέδρασαν με νίκη (2-1) επί της Σλοβακίας και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της. Η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, βάσει ισοβαθμιών αλλά μπορει να τερματίσει ακόμα και στην κορυφή της.

Ο κόουτς Ρεμπρόφ δεν έχει κανένα νέο πρόβλημα που να εβάζει εμπόδια στον καταρτισμό της 11άδας ενόψει του τελευταίου αγώνα.

Ο Μικολένκο θα ξεκινήσει λογικά παίρνοντας τη θέση του αριστερού μπακ, με παρτενέρ στην άμυνα τους Ματβιένκο, Ζαμπάρνι και Τίμτσιουκ. Πίσω τους, στην εστία της Ουκρανίας ο Ανατόλι Τρούμπιν, που προτιμήθηκε από τον Λούνιν.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, οι Σουντάκοφ. Ζιντσένκο και Σαπαρένκο είναι ο πιο βέβαιες επιλογές.
Ο Ντόβμπικ θα παίξει δεκάρι και μπροστά του, στην επίθεση, θα είναι οι Μούντρικ και Γιαρμολένκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τρούμπιν, Τίμτσιουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο, Σουντάκοφ, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο Γιαρμολένκο, Ντόβμπικ, Μούντρικ.

Βέλγιο

Το Βέλγιο, όπως και η Ουκρανία, ξεκίνησε άσχημα το Euro, υπέστη ήττα-σοκ από τη Σλοβακία, αν και η αγωνιστική εικόνα του δεν επέτρεπε κάτι παραπάνω. Ωστόσο, οι Κόκκινοι Διάβολοι αντέδρασαν, κατακτωντας την πολύτιμη νίκη με 2-0 επί της Ρουμανίας στη 2η αγωνιστική και μπαίνουν ανανεωμένοι και με αυτοπεποίθηση στον «τελικό» με τους Ουκρανούς.

Σε αντίθεση με τον Ρεμπρόφ, ο Ντομένικο Τεντέσκο έχει μερικά πιεστικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει πριν από το ταξίδι στην MHP Arena. Ο προπονητής του Βελγίου μπορεί να μείνει χωρίς τρεις παίκτες της πρώτης ομάδας.

Πονόκεφαλο αποτελεί η κατάσταση των Άξελ Βίτσελ (προσαγωγός) και Τόμας Μεουνιέ (μηρός), με το δίδυμο να κάνει θεραπείες. Επιπλέον, ο Ντόντι Λουκεμπάγιο θα εκτίσει τιμωρία και δεν είναι διαθέσιμος.

Το Βέλγιο θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κάστελς κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του, τους Καστάν, Φάις, Φερτόνγκεν και Τεάτε.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, οι Τιέλεμανς και Ονάνα θα είναι τα αμυντικά χαφ. Ο Ντε Μπρόινε θα πάει στο 10, δεξιά ο Ντοκού, αριστερά ο Τροσάρντ και στην κορυφή ο Λουκάκου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κάστελς, Καστάν, Φάις, Φερτόνγκεν, Τεάτε, Τιέλεμανς, Ονάνα, Ντοκού, Ντε Μπρόινε, Τροσάρντ, Λουκάκου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.35 3.85 1.62 2.02 1.74 1.37 2.9 1.71 2 2.25 1.24 1.15
Ουκρανία - Βέλγιο / Εκτίμηση

Οι απουσίες του Βελγίου είναι σημαντικές και πραγματικά μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες... αλλοίωσης αποτελέσματος. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι, τουλάχιστον οι Βίτσελ και Λουκεμπάγιο θα αναπληρωθούν επάξια. Οι Ουκρανοί παίζουν για πατριωτικούς λόγους. Θα «μασάνε σίδερα».

1Χ στο 2,41 από την Betsson

Ειδικό: Χ/Χ Ημίχρονο/Τελικό στο 6,20 από την Betsson

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr