Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Τουρκία - Πορτογαλία, μάχη με φαβορί και γκολ

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 00:10

Η Τουρκία και η Πορτογαλία μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον γύρο των νοκάουτ με μια νίκη στο Βεστφάλεν, έχοντας αυτή τη δυνατότητα μετά τα τρίποντα της πρώτης αγωνστικής

Euro 2024: Τουρκία - Πορτογαλία, μάχη με φαβορί και γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τουρκία-Πορτογαλία
19:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 122
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Τουρκία

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τη Γεωργία, τη στιγμή που η αντίπαλός της είχε αξιοπρεπή κατοχή της μπάλας αλλά όχι ουσία, πέρα από μερικές ευκαιρίες. Στο εύκολο 3-1, ο Αρντά Γκιουλέρ έκλεψε την παράσταση και έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο κόουτς Βιντσέντζο Μοντέλα μάλλον δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα που εμφανίστηκε απέναντι στη Γεωργία. Μόνο ο Ντεμιράλ ίσως χτυπήσει την πόρτα το βασικού σχήματος.

Πιθανότατα θα μείνει στον σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Μερτ Γκουνόκ στο τέρμα. Οι Μουλντούρ και Καντίογλου θα είναι τα μπακ, ενώ ο Ακαϊντίν θα μοιραστεί τον χώρο στην καρδιά της άμυνας με τον Μπαρνταξί.

Μπροστά τους θα είναι οι Σαλίχ Οζτζάν και Χακάν Τσαλχάνογλου ως αμυντικά χαφ. Εκατέρωθεν και λίγο πιο προωθημένοι, οι νεαροί Γκιουλέρ και Γιλντίζ, ενω ο Κοκτσού θα είναι 10άρι, πίσω από τον Γιλμάζ ο οποίος θα παιξει στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκουνόκ, Μουλντούρ, Ακαϊντίν, Μπαρνταξί, Καντίογλου; Οζτζάν, Τσαλχάνογλου, Γκιουλέρ, Κοκτσού, Γιλντίζ, Γιλμάζ

Πορτογαλία

Παρά τη νίκη της στις καθυστερήσεις με το γκολ του Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, η Πορτογαλία πρέπει να δείξει περισσότερα πράγματα απέναντι στους Τούρκους αν θέλει να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς που θα τη στείλουν στα νοκάουτ.

Ο κόουτς Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ δεν έχει τραυματισμούς, ούτε αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Τσεχία.

Θα επιμείνει στο σχήμα 3-4-3, με τον Ντιόγκο Κόστα στο τέρμα. Οι τριάδα των μπακ θα αποτελείται από τους Πέπε, Ρούμπεν Ντίας και Νούνο Μέντες με ακραίους μπακ τους Ζοάο Κανσέλο και Ντιόγκο Νταλότ.

Στο κέντρο του γηπέδου, ο Μπρούνο Φερνάντες θα έχει παρτενέρ τον Βιτίνια, ο οποίος έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι με την Τσεχία, ενώ στην επίθεση, ο Μπερνάρντο Σίλβα θα πάει δεξιά, ενώ ο Ραφαέλ Λεάο θα ξεκινήσει στα αριστερά. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα ηγηθεί της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κόστα, Πέπε, Ντίας, Μέντες, Νταλόν, Φερνάντες, Βιτίνια, Κανσέλο, Μπερνάρντο, Ρονάλντο, Λεάο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.9 3.6 1.62 2.22 1.6 1.45 2.6 1.62 2.12 2.35 1.22 1.14
Τουρκία - Πορτογαλία / Εκτίμηση

Η Πορτογαλία πρέπει να αποδειξει ότι αξίζει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην σκληροτράχηλη Τουρκία. Η ομάδα του Μοντέλα, δεν παίζει μόνο με τη δύναμη αλλά έχει και αρκετή ποιότητα, πράγμα που υπόσχεται γκολ.

G/G και over 2,5 στο 2,13 από την Betshop

Ειδικό: Να σκοράρει ο Αρντά Γκιουλέρ, στο 5,20 από την Betshop

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr