Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Γεωργία - Τσεχία, τρέχουν να προλάβουν το τρένο

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 00:06

Αμφότερες, με δυο ήττες στην πρεμιέρα, η μεν Γεωργία από την Τουρκία, η δε Τσεχία από την Πορτογαλία, θέλουν να πάρουν ό,τι τους αναλογεί στη μάχη για πρόκριση στους «16»

Euro 2024: Γεωργία - Τσεχία, τρέχουν να προλάβουν το τρένο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γεωργία-Τσεχία
16:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 121
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Γεωργία

Το πρώτο της ταξίδι σε Euro, θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει περισσότερο. Για να γίνει αυτό, η νίκη απόψε είναι μονόδρομος.

Ο κόουτς Βίλι Σανιόλ δεν έχει κανένα νέο πρόβλημα τραυματισμού που να εμποδίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Τσεχία.

Ο Μαμαρντασβίλι θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με τη Γεωργία να παρατάσσεται σε διάταξη 3-5-2. Η κεντρική αμυντική γραμμή θα απαρτίζεται από τους Ντβάλι, Κάσια, Κβιρκβέλια.

Οι Κακαμπάτζε και Τσιτασβίλι θα ξεκινήσουν σε θέση ακραίων μπακ, ενώ όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, οι χαφ Κοχορασβίλι, Μεχαμπισβίλι και Τσακβετάτζε θα έχουν στόχο να κρατήσουν κοντά τις γραμμές. Τέλος ο σταρ Κβίτσα Κβαρατσκέλια και ο Μικαουτάτζε θα αναλάβουν τη γραμμή πυρός.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μαμαρντασβίλι, Ντβάλι, Κάσια, Κβιρκβέλια, Κακαμπάτζε, Κοχορασβίλι, Μεχαμπισβίλι, Τσακβετάτζε, Τσιτασβίλι, Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε.

Τσεχία

Εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Euro αφού τερμάτισε δεύτερη στον 5ο όμιλο των προκριματικών του UEFA Euro 2024. Όπως και η Γεωργία, υπέστη ήττα την 1η αγωνιστική, χάνοντας 2-1 από την Πορτογαλία με ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο.

Η Τσεχία θα παραταχθεί σε σχηματισμό 3-5-2, με τον Στάνεκ στο τέρμα. Ο Τόμας Χόλες, ο Ρόμπιν Χράνακ και ο Λάντισλαβ Χρέιτσι, θα είναι εκτός απροόπτου η αμυντική τριάδα.

Οι Βλαντιμίρ Κουφάλ και Ντέιβιντ Ντουντέρα πιθανότατα θα ξεκινήσουν ως ακραία μπακ, έχοντας ωστόσο και αποστολή να παίξουν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου δίνοντας πλάτος και δημιουργώντας καταστάσεις με σέντρες στην περιοχή.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Σούτσεκ θα είναι στο κέντρο του άξονα, με βοήθειες αμυντικά από τους Μπαράκ και Πρόβοντ. Τέλος, οι Χίτιλ και Σικ θα είναι οι δύο επιθετικοί.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Στάνεκ, Χόλες, Χράνακ, Κρέιτσι, Κούφαλ, Μπαράκ, Σούτσεκ, Πρόβοντ, Ντουντέρα, Χίτιλ, Σικ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.95 1.7 2.07 1.7 1.4 2.77 1.65 2.1 2.02 1.25 1.2
Γεωργία - Τσεχία / Εκτίμηση

Αμφότερες δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τακτικισμούς. Θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Η Τσεχία είναι πιο ομάδα, αλλά έχει και αυτή αμυντικές αδυναμίες. Πάμε στα γκολ.

G/G και under 4,5 στο 2,35 από την Betsson

Eιδικό: Γεωργία over 2,5 κάρτες στο 2,30 από την Betsson

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr