Ποδόσφαιρο

Β' Νορβηγίας: Θα βγάλει αντίδραση η Κόνγκσβινγκερ;

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 00:00

Μετά την εντός έδρας πεντάδα η Κόνγκσβινκερ καλείται να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Σόγκνταλ που προέρχεται από νίκη επί της Λιν!

Β' Νορβηγίας: Θα βγάλει αντίδραση η Κόνγκσβινγκερ;

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2

ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σόγκνταλ πέτυχε σπουδαίο διπλό με ανατροπή επί της Λιν (1-2) και έβαλε «φρένο» στο αρνητικό σερί των άσχημων αποτελεσμάτων στο τελευταίο καρέ αγώνων. Μπήκε χαλαρά και βρέθηκε να χάνει πριν το 15'. Απάντησε άμεσα και το «γύρισε» πριν το 40'. Στο β' πιέστηκε αρκετά, αλλά άντεξε έχοντας σε καλή μέρα τον κίπερ Τζένταλ. Μετρά 4 σερί g/g και over 2,5 στο πρωτάθλημα. Δεν προκύπτει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Εκκωφαντική εντός έδρας ήττα για την Κόνγκσβινγκερ από την Ασάνε με 5-0. Έχασε στην κυριολεξία «τα αυγά και τα πασχάλια» της από την αντίπαλό της στο β’ μέρος, όπου δέχθηκε 4 τέρματα! Παρά την ήττα, βέβαια, παραμένει στην κορυφή. Μετρά 4 over 3,5 στα 5 τελευταία, ενώ εκτός έδρας έχει από 3 under και over 2,5. Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα οι φιλοξενούμενοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό και αναμενόμενο το σετ. Σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Η λογική λέει πως η φιλοξενούμενη θα βγάλει αντίδραση μετά το βαρύ 5-0 από την Ασάνε. Θα πάμε με το combo X2 & Over 1,5. Καλό Click here">το 1.85 στην Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr