Ποδόσφαιρο

Εuro 2024: Ολλανδία-Γαλλία, η ώρα της αλήθειας για τους Μπλε

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 08:34

Ολλανδία και Γαλλία θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους ξεκίνημα στο Euro 2024 στην αποψινή αναμέτρηση στη Red Bull Arena της Λειψίας, «κλειδώνοντας» ταυτόχρονα την πρόκριση στη φάση των 16.

Εuro 2024: Ολλανδία-Γαλλία, η ώρα της αλήθειας για τους Μπλε

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολλανδία-Γαλλία
22:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 120
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ολλανδία

Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι από τότε που ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε στον πάγκο.Έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, ενώ κόντρα στους Μπλε θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες από την υπάρχουσα αποστολή.

Ο Μπράιαν Μπρόμπι δεν ήταν διαθέσιμος για την πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία λόγω τραυματισμού στον μηρό, ωστόσο, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα..

Ο Μπαρτ Φερμπρούγκεν θα πάρει πιθανότατα τη θέση στην εστία, με την Ολλανδία να παρατάσσεται σε σχηματισμό 4-2-3-1. Η αμυντική τετράδα θα απαρτίζεται από τους Ντούμφρις, Ντε Βρι, Φαν Ντάικ και Άκε.
Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Κούμαν μπορεί να μην έχει στο τουρνουά αστέρια όπως ο Φρένκι ντε Γιονγκ, ο Μάρτεν ντε Ρουν ​​ή ο Τέουν Κούπμαϊνερς, ωστόσο, ο Τζέρντι Σόουτεν και ο Τζόι Φέερμαν, έχουν τις ικανότητες να συνεργαστούν σωστά στο κέντρο. Ο Ρέιντερς θα αναλάβει τον ρόλο του επιτελικού μέσου, με εξτρέμ τους Τσάβι Σάιμονς και Κόντι Γκάκπο, και τον Μέμφις Ντεπάι στην κορυφή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φερμπρούγκεν, Ντούμφρις, Ντε Βρι, Φαν Ντάικ, Άκε. Σόουτεν, Φέερμαν, Ρέιντερς, Σάιμονς, Γκάκπο, Ντεπάι.

Γαλλία

Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση με την Ολλανδία βρήκε τη Γαλλία νικήτρια με 2-1, κάτι που οι Μπλε θέλουν να επαναλάβουν και απόψε.
Σε αντίθεση με τον ομόλογό του στον ολλανδικό πάγκο, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει νέο πονοκέφαλο με τον τραυματισμό του Εμπαπέ στη μύτη. Η σύγκρουση με τον Ντάνσο στο ματς με την Αυστρία άφησε «ενθύμιο» στον αρχηγό ένα κάταγμα στο ρυνικό οστό, γεγονός που θα τον αναγκάσει να αγωνιστεί -εάν αγωνιστεί- φορώντας ειδική anti-shock μάσκα στο πρόσωπο. Πάντως το ιατρικό τιμ πιστεύει ότι θα είναι εντελώς καλά στα νοκάουτ.

Η (πιθανή) απουσία του Εμπαπέ σημαίνει την επιστροφή του έμπειρου Ολιβιέ Ζιρού στην αρχική ενδεκάδα ως «φουνταριστός» με τους Ντεμπελέ, Γκριεζμάν και Τουράμ, πίσω του, στο γαλλικό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται σταθερά ο Μικέ Μεϊνιάν της Μίλαν, ενώ μπροστά του, στην αμυντική γραμμή, θα βρίσκονται οι Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκάνο και Ερνάντεζ. Τέλος, ο έμπειρος Ενγκολό Καντέ μαζί με τον Ραμπιό θα συνεργαστούν σε ρόλο αμυντικών χαφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μεϊνιάν. Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκάνο, Ερνάντεζ, Καντέ, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Τουράμ, Ζιρού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3 2.5 1.7 2.07 1.25 3.6 1.77 1.94 1.54 1.34 1.37
Ολλανδία - Γαλλία / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες χωρίς να πιάσουν τρομερή απόδοση πήραν τη νίκη στα πρώτα ματς, με την Ολλανδία να έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, απόντος του Εμπαπέ. Ακόμα και έτσι όμως, η Γαλλία έχει την ποιότητα να επικρατήσει αν βεβαίως αγωνιστεί όπως μπορεί. Σε αυτή την περίπτωση οι Μπλε μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ και μένει να φανεί πόσο αποτελεσματική θα είναι στην τελική προσπάθεια. Αμφότερες πάντως, έχοντας επίγνωση της ανωτερότητάς τους σε σχέση με Αυστρία και Πολωνία, λογικά δεν θα «σκοτωθούν».
G/G και under 3,5 στο 2,36 από την Betshop

Eιδικό: Ολλανδία 0-1 κάρτες στο 2,12 από την Betshop

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr