Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Πολωνία - Αυστρία, όποιος χάσει, χάνεται

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 01:31

Η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Αυστρία στον 4ο όμιλο του Euro, με στόχο να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Ολλανδία στην πρεμιέρα, κάτι καθόλου εύκολο απέναντι σε μία σκληρή Αυστρία που επίσης καίγεται για τη νίκη

Euro 2024: Πολωνία - Αυστρία, όποιος χάσει, χάνεται

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πολωνία-Αυστρία
19:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 119
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Πολωνία

Η Πολωνία κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην Ολλανδία και σίγουρα είναι ικανή να κερδίσει και τους τρεις βαθμούς εναντίον της Αυστρίας στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου. Αλλωστε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αν θέλει να έχει ελπίδες για να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στα αγνωνιστικά νέα, ο Σάλαμον ενδέχεται να μείνει εκτός λόγω τραυματισμού στο δάχτυλο. Κατά τα άλλα, οι Αετοί θα έχουν πλήρες ρόστερ με ανάπτυξη πιθανόττατα 3-5-2. Ο Σέζνι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην τριάδα της άμυνας, οι Μπέτναρεκ, Νταβίντοβιτς και Κίβιορ. Οι Φρανκόφσκι και Ζαλέφσκι θα ξεκινήσουν ως ακραία μπακ με προωθήσεις και βοήθειες στα αμυντικά χαφ.

Μπροστά τους θα είναι ο Σλιζ, ενώ στο κέντρο οι Πιοτρόφσκι και Ζιελίνσκι θα προσπαθήσουν να δημιουργικότητα αλλά και πίεση όταν η μπάλα είναι στην κατοχή του αντιπάλου.

Ο Σιμάνσκι θα ξεκινήσει ως δεύτερος επιθετικός πίσω ή και δίπλα στον Λεβαντόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι, Μπέτναρεκ, Νταβίντοβιτς, Κίβιορ, Σλιζ, Πιοτρόφσκι, Ζιελίνσκι, Φρανκόφσκι, Ζαλέφσκι, Λεβαντόφσκι, Σιμάνσκι.

Αυστρία

Την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό θα προσπαθήσει να κάνει και η Αυστρία μετά την ήττα από τη Γαλλία το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ραλφ Ράγκνικ έχει μια ποιοτική ομάδα στη διάθεσή του, η οποία σίγουρα είναι στα μέτρα της Πολωνίας.

Ο γερμανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Το πιο πιθανό σχήμα θα είναι το 4-2-3-1, με τον Πάτρικ Πεντς κάτω από τα δοκάρια και ακριβώς μπροστά του, τους Βέμπερ και Ντάνσο. Ακραία μπακ θα είναι οι Μουένε και Πος, ενώ αμυντικά χαφ οι Νίκολας Ζίβαλντ και Κόνραντ Λάιμερ.

Οι Ζάμπιτσερ και Μπάουμγκάρτνερ θα ξεκινήσουν σε ρόλο εξτρέμ, ο πρώτος δεξιά, ο δεύτερος αριστερά, δημιουργώντας καταστάσεις για γκολ. Ο Σμιντ θα είναι «δεκάρι» και ακριβώς μπροστά του ο Γκρίλιτς, αιχμή του αυστριακού δόρατος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πεντς, Πος, Ντάνσο, Βέμπερ, Μουένε, Ζιβαλντ, Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Σμιντ, Μπάουμγκάρτνερ, Γκρίλιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 3.35 1.97 1.68 2.08 1.24 3.7 1.88 1.81 1.8 1.31 1.24
Πολωνία - Αυστρία / Εκτίμηση

Αναμένεται σκληρή μάχη. Αν ήταν πρεμιέρα, θα μιλούσαμε αλλιώς, όμως τώρα με τις ήττες στην πλάτη, η ισοπαλία δεν βολεύει καμία, οπότε αμφότερες θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Από αυτή την άποψη αξίζει να ποντάρουμε στο αμφίσκορο, συνδυαστικά με το over 2,5.

G/G και Over 2,5 στο 2,30 από την Betsson.

Ειδικό: Under 8,5 κόρνερ στο 2,29 από την Betsson.

Ειδικό: Μπαουγκάρτνερ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή - 3,50 στην Betshop.

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των Αυστριακών ολοφάνερα είναι ο μεσοεπιθετικός της Λειψίας, Κριστόφ Μπαουμγκάρτνερ. Είχε βρει δίχτυα και στα πέντε ματς που προηγήθηκαν της πρεμιέρας κόντρα στην Γαλλία, ενώ και απέναντι στους “τρικολόρ” άγγιξε το γκολ στην μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία της Αυστρίας. Το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή σήμερα προσφέρεται στο 3,50 από την Betshop.

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr