Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Iσπανία-Ιταλία, και όμως, «έχουν» το γκολ!

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 09:58

Oλα τα βλέματα στο clasico της Μεσογείου με την Ισπανία και την Ιταλία να βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο με νέα πρόσωπα, που υπόσχονται ματς χωρίς σκοπιμότητες

Euro 2024: Iσπανία-Ιταλία, και όμως, «έχουν» το γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ισπανία-Ιταλία

22:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 117
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ισπανία

Η Ισπανία ξεκίνησε με μια εμφατική νίκη επί της Κροατίας ανοίγοντας λογαριασμό στο Euro και πηγαίνει στο ντέρμπι κόντρα στην Ιταλία με ανεβασμένη ψυχολογία. Ιδιαίτερο στατιστικό της αλλαγής αγωνιστικής φυσιογνωμίας των Ιβήρων είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά από τότε που κέρδισε τη Γερμανία στον τελικό του Euro 2008, η Ισπανία είχε το χαμηλότερο ποσοστό κατοχής (46%), εδώ και 136 παιχνίδια! Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να «φιλοδωρήσει» τους Κροάτες με τρία γκολ και να νικήσει εύκολα.

Ο κόουτς Ντε λα Φουέντε ανησυχεί μόνο για τον τραυματισμό του Λαπόρτε και μάλλον θα κρατήσει τον -γεννημένο στη Γαλλία- σέντερ μπακ, στον πάγκο.

Οι Ρόντρι και Μοράτα έχουν επιστρέψει σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά, όπως και οι Πέδρι, Ρουίς, με τον νεαρό Γιαμάλ και τον Γουίλιαμς να απαρτίζουν τη γραμμή κρούσης.

Ωστόσο, ανάλογα με την κατάσταση του παιχνιδιού ο κόουτς της Ισπανίας μπορεί να κάνει αλλαγές, δεδομένου ότι η Ιταλία είναι πιθανό να δώσει βάρος στην άμυνα. Αυτό, δεν αποκλείεται να φέρει στην αρχική ενδεκάδα τους Ντάνι Ολμο και Αλεχάντρο Γκριμάλντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Νάτσο, Κουκουρέλα, Πέδρι, Ρόντρι, Ρουίθ, Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς.

Ιταλία

Η Ιταλία ξεκίνησε το τουρνουά, επίσης με νίκη επί της Αλβανίας και διαχειρίστηκε σωστά την ψυχρολουσία από το γκολ του Μπαϊράμι στο 23ο δευτερόλεπτο του αγώνα - το γρηγορότερο γκολ που καταγράφηκε ποτέ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι Ατζούρι ανέκαμψαν γρήγορα και σκόραραν δύο φορές σε πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ανακτώντας πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Ο κόουτς Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε ρίσκα με την επιλογή του να βασιστεί σε κάποια νέα παιδιά όπως οι αμυντικοί Ρικάρντο Καλαφιόρι της Μπολόνια και Αλεσάντρο Μπαστόνι της Ιντερ, οι οποίοι μάλιστα είναι αριστεροπόδαροι, και τα πήγαν περίφημα.

Το γκολ του δεύτερου, μαζί με αυτό του Μπαρέλα αποδείχτηκαν αρκετά για την Ιταλία, οι οποία όμως δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες μπροστά στην εστία των Αλβανών. Ο Φεντερίκο Κιέζα ήταν o εγκέφαλος και ο κορυφαίος παίκτης των Ιταλών και θα αποτελέσει και απόψε τον «X-Factor» της Σκουάντρα Ατζούρα.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού μετά τη νίκη επί της Αλβανίας, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς ο πρώην προπονητής της Νάπολι έχει δείξει ότι δεν έχει κολλήματα με συγκεκριμένες ενδεκάδες και έχει τους παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα αν χρειαστεί.

Το δίδυμο Καλαφιόρι και Μπαστόνι στα σέντερ μπακ, έπεισε και θα ξεκινήσει. Τα υπόλοιπα... στην παρουσίαση των ομάδων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Ντιμάρκο, Φρατέζι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Κιέζα, Σκαμάκα, Πελεγκρίνι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.34 2.9 3.7 1.65 2.12 1.24 3.75 1.74 1.97 1.28 1.37 1.64
Ισπανία - Ιταλία / Εκτίμηση

Στην παρούσα κατάσταση των δύο ομάδων, οποιαδήποτε πρόβλεψη για νικητή είναι παρακινδυνευμένη. Πρόκειται για σύνολα με πολλούς «κρυμμένους ήρωες» που μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή και από το πουθενά, όπως είδαμε και στα πρώτα τους ματς. Το «λάθος» που μπορούμε να βρούμε στις αποδόσεις είναι στα γκολ. Οι νεαροί παίκτες που διαθέτουν αμφότερες, θα μπορούσαν να οδηγήσουν το ματς περισσότερο μπροστα στις δύο εστίες παρά σε παιχνίδι κέντρου. Οver 2,5 στο 2,33 από την Betsson.

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr