Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Δανία-Αγγλία, ώρα πρόκρισης για τα "τρία Λιοντάρια"!

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 08:56

Η Αγγλία θα επιδιώξει να «εξαργυρώσει» τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Σερβίας και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους 16 Deutsche Bank Park  της Φρανκφούρτης όπου θα αντιμετωπίσει τη Δανία

Euro 2024: Δανία-Αγγλία, ώρα πρόκρισης για τα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Δανία-Αγγλία

19:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 116

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Δανία

Η Δανία έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει το Euro με μία νίκη που θα της έλυνε τα χέρια όσον αφορά την πρόκριση παραχωρώντας την ισοπαλία (1-1) στη Σλοβενία, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη. Οι Δανοί είναι αήττητοι το 2024, με το αποτέλεσμα της πρεμιέρας της να είναι μόλις το δεύτερο μη νικηφόρο φέτος!

Στα αγωνιστικά, ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ δεν αντιμετωπίζει κανένα νέο πρόβλημα όσον αφορά την προετοιμασία για το σημερινό ματς, και θα έχει στη διάθεσή του πλήρες ρόστερ.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ είναι το αδιαφιλονίκητο Νο1, με την ομάδα του να παρατάσσεται με το γνώριμο 3-4-1-2, και τους Αντερσεν, Κρίστενσεν και Βέστεργκαρντ στη γραμμή άμυνας..

Από εκεί και πέρα, οι Μπαχ και Κρίστιανσεν θα είναι στα άκρα έχοντας και δημιουργικές αρμοδιότητες όταν οι φάσεις το επιτρέψουν.
Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Μόρτεν Χιούλμαντ και Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ θα αναλάβει το ρόλο του συνδετικού κρίκου στο transition, με τον Κρίστιαν Ερικσεν μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Γιόνας Βιντ και Ράσμους Χόιλουντ θα είναι εκτός απροόπτου η δύναμη κρούσης της Δανίας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Σμάιχελ, Αντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκαρντ, Μπαχ, Χιούλμαντ, Χόιμπιεργκ, Κρίστιανσεν, Ερικσεν, Βιντ, Χόιλουντ

Αγγλία

Ο πιο πρόσφατος αγώνας με τη Δανία και την Αγγλία βρήκε νικήτρια τη δεύτερη (2-1), με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.
Σε αντίθεση με τον Χιούλμαντ, ο προπονητής των Τριών Λιονταριών, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τον Λιουκ Σο, ο οποίος δεν έχει ανακτήσει ακόμα τη φυσική του κατάσταση και πιθανότατα θα επιστρέψει στα ματς της νοκάουτ φάσης. Έτσι, ο Κιέραν Τρίπιερ αναμένεται να πάρει θέση ως αριστερό μπακ, με τον Κάιλ Γουόκερ να αναλαμβάνει τη δεξιά πτέρυγα.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ θα είναι στο τέρμα, με τον Σάουθγκεϊτ να επιλέγει το 4-2-3-1 με τους Γουόκερ, Τρίπιερ, Στόουνς και Γκούεχι στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θα έχει παρτενέρ τον Ντέκλαν Ράις με 10άρι τον Μπέλινγχαμ και μπροστά του, τους Μπουκάγιο Σάκα και Φιλ Φόντεν. Ο Χάρι Κέιν θα είναι η αιχμή του αγγλικού δόρατος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκούεχι, Τρίπιερ; Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ράις, Σάκα, Μπέλινγχαμ, Φόντεν, Κέιν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.45 1.74 1.68 2.08 1.22 3.95 1.97 1.74 2.05 1.3 1.16
Δανία - Αγγλία / Εκτίμηση

Σε επίπεδο μονάδων, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της υπεροχής της Αγγλίας και το μόνο ερώτημα είναι η αντίδραση της ομάδας του Σάουθγκεϊτ αν το γκολ καθυστερήσει να έρθει, κάτι που δεν συνέβη κόντρα στη Σερβία όπου οι Αγγλοι σκόραραν νωρίς, μόλις στο 13'. Από την άλλη η Δανία είναι ομάδα συμπαγής και έχει ένα σύστημα από το οποίο δεν παρεκλίνει και που της επιτρέπει να γίνει επικίνδυνη. Goal/Goal στο 2,13 από την Betshop

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr