Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Σλοβενία - Σερβία, με ειδικό βάρος!

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 00:45

Σλοβενία ​​και Σερβία θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο Euro 2024, σε ακόμα ένα βαλκανικό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου.

Euro 2024: Σλοβενία - Σερβία, με ειδικό βάρος!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλοβενία-Σερβία

16:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 115
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Σλοβενία

Η Σλοβενία ​​μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα στο εναρκτήριο ματς κόντρα στη Δανία. Το 1-1 την κράτησε στο παιχνίδι αλλά σήμερα έχει τη μεγάλη ευκαίρια για νίκη.
Οι επιδόσεις της φέτος ήταν εντυπωσιακές, αφού έχασε για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2023! Με τον 3ο όμιλο να είναι ανοιχτός, μια νίκη στο σημερινό ματς (16:00) μπορεί να τη φέρει πιο κοντά στις 16.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Κεκ δεν έχει κανένα νέο πρόβλημα τραυματισμού. Κόντρα στη Σερβία, ο προπονητής της Σλοβενίας θα έχει διαθέσιμες όλες τις επιλογές του.

Ο Γιαν Ομπλακ θα είναι φυσικά το Νο1, με τη Σλοβενία ​​να παρατάσσεται με 4-4-2, με τη γραμμή άμυνας να απαρτίζεται από τους Κάριτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ και Γιάνζα, ο οποίος θα προωθείται, όπως έκανε και στην ισοφάριση κόντρα στη Δανία.

Στη μεσαία γραμμή, θα είναι οι Τσέριν και Ελσνικ, ενώ οι Στογιάνοβιτς και Μλάκαρ θα βρίσκονται πιο μπροστά συνεισφέροντας και στην πίεση. Στη γραμμή κρούσης, Σπόραρ και Σέσκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όμπλακ, Κάριτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ, Σέσκο, Σποράρ

Σερβία

Η Σερβία πάλεψε γενναία απέναντι στους Αγγλους, αλλά υπέκυψε από το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 13ο λεπτό. Οι παίκτες του κόουτς Ντράγκαν Στόικοβιτς έχουν νικήσει σε μόνο δύο από τα τελευταία επτά παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο πιο πρόσφατος αγώνας της με τη Σλοβενία ήταν τον Ιούνιο του 2022, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο Nations League.

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς, αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Κόστιτς πριν από το ημίχρονο στην αναμέτρηση με την Αγγλία αλλά όπως φαίνεται, θα ρισκάρει τη συμμετοχή του σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για τη Σερβία που θα παραταχθεί με 3-4-2-1. Ο Πρέντραγκ Ράικοβιτς θα πάρει τη θέση στην εστία και οι Βέλκοβιτς, Μιλένκοβιτς και Πάβλοβιτς στην αμυντική γραμμή. Ακραία μπακ που θα προωθούνται κατά περίπτωση, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Kόστιτς. Το δίδυμο θα πλαισιώσει τους Λούκιτς και Γκούντελι, οι οποίοι θα προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις. Η μόνη αλλαγή θα είναι πιθανότατα η επιστροφή στην επίθεση του Ντούσαν Τάντιτς μαζί με τους Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ράικοβιτς, Βέλκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Λούκιτς, Γκούντελι, Κόστιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 3.5 1.68 1.88 1.85 1.34 3.1 1.74 1.97 2.08 1.27 1.17
Σλοβενία - Σερβία / Εκτίμηση

H Σερβία έδειξε καλύτερα στοιχεία απέναντι σε ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο, την Αγγλία. Οι Σλοβένοι πήραν τον βαθμό από τη Δανία, η οποία όμως ήταν καλύτερη. 2 και under 3,5 στο 2,46 από την Betsson

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr