Ποδόσφαιρο

Εuro 2024: Η Ελβετία έχει ποιότητα και κίνητρο

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 10:25

Στο follow up της πειστικής νίκης επί της Ουγγαρίας, οι Ελβετοί αντιμετωπίζουν την τίμια αλλά άτεχνη Σκωτία και έχουν προβάδισμα

Εuro 2024: Η Ελβετία έχει ποιότητα και κίνητρο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σκωτία-Ελβετία

22:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 114
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Σκωτία

Η Σκωτία γνώρισε τη συντριβή από τη Γερμανία με 5-1 στην έναρξη του τουρνουά και θα προσπαθήσει να ανακάμψει με μια καλή εμφάνιση απόψε εναντίον της Ελβετίας. Πιθανή ήττα βεβαίωςθα εκμηδενίσει τις πιθανότητές της να φτάσει στα νοκάουτ, και μένει να φανεί αν παίκτες του Στιβ Κλαρκ μπορούν να βγάλουν αντίδραση.

Η Σκωτία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ράιαν Πορτέους, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Γκουντογκάν απέναντι στη Γερμανία. Κατά τα άλλα ο Κλαρκ δεν έχει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα του είναι πιθανό να παραταχθεί με το 3-4-2-1 και τον Ανγκους Γκαν στο τέρμα.

Στην αμυντική τριάδα, ο Γκραντ Χάνλεϊ θα ξεκινήσει μαζί με τους Τζακ Χέντρι και Κίραν Τίρνεϊ. Στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Άντονι Ράλστον και Άντι Ρόμπερτσον.
Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ και ο Ράιαν Κρίστι θα είναι το δίδυμο στον άξονα και θα προσπαθήσουν να δώσουν δημιουργικότητα, ενώ μπροστά τους θα παίξουν οι ΜακΓκιν και ΜακΤόμινεϊ με τον Σάνκλαντ στην κορυφή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γκαν, Χάνλεϊ, Χέντρι, Τίρνεϊ, Ράλστον, ΜακΓκρέγκορ, Κρίστι, Ρόμπερτσον, ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ, Σάνκλαντ

Ελβετία

Η Ελβετία μπαίνει στην αναμέτρησν με το πλεονέκτημα της νίκης επί της Ουγγαρίας και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση από σήμερα. Έχει την ποιότητα να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μία Σκωτία, φιλότιμη και σκληρή μεν αλλά χωρίς το κάτι παραπάνω.

Οι Ζακάρια, Τσούμπερ και Εντοϊέ, έχουν προβλήματα μικροτραυματισμών και μάλλον θα προστατευτούν. Η Ελβετία θα παραταχθεί πιθανότατα με 3-4-2-1, με τον Γιαν Ζόμερ στην εστία.

Στα μετόπισθεν, ο Σαρ θα ξεκινήσει δίπλα στους Ακάνζι και Ρικάρντο Ροντρίγκεζ. Winger προβλέπονται οι Βίντμερ και Άμπισερ. Στο κέντρο ο Φρόιλερ θα δίνει (και) αμυντικές βοήθειες, ενώ ο Τσάκα θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι, πίσω από τους Ρούμπεν Βάργκας και Ζέκι Αμπντούνι που θα παίξουν στα χαφ, με τον Ντουά «φουνταριστό».

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σόμμερ, Σαρ, Ακάνζι, Ροντρίγκεζ, Βίντμερ, Άμπισερ, Τσάκα, Φρόιλερ, Βάργκας, Αμπντούνι, Ντουά

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 3.3 1.91 1.61 2.2 1.22 3.95 1.94 1.77 1.85 1.31 1.21
Σκωτία - Ελβετία / Εκτίμηση

Η Σκωτία έδειξε το «παραδοσιακό» της πρόσωπο στην πρεμιέρα, και μόνο με αυτό δεν είχε τύχει απέναντι στην Γερμανία. Σκληρή στην άμυνα, με περιορισμένες δυνατότητες στη δημιουργία - ένα κομμάτι στο οποία και η Ελβετία είναι καλύτερή της. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση και μπορούν να το κάνουν. Το 1,90 είναι μία χαρα. 2 στο 1,90 από την Betsson, με μεγάλο ρίσκο η νίκη των Ελβετών μπορεί να συνδυαστεί με no goal στο 2,87!

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr