Ποδόσφαιρο

Εuro 2024: «Καθαρίζει» την πρόκριση η Γερμανία

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 09:20

Η Μάνσαφτ υποδέχεται στη Στουτγάρδη την Ουγγαρία που θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί από μία αναμέτρηση στην οποία είναι ο ορισμός του αουτσάιντερ

Εuro 2024: «Καθαρίζει» την πρόκριση η Γερμανία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γερμανία-Ουγγαρία

19:00 ΕΡΤ1 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 113
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Γερμανία

Eτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση για νοκάουτ του Euro 2024 είναι η Μάνσαφτ που φιλοξενεί την Ουγγαρία στη μάχη του A' oμίλου Α στην MHP Arena της Στουτγάρδης.

Οι παίκτες του Γιάνγκελσμαν σημείωσαν ρεκόρ κάνοντας τη μεγαλύτερη εναρκτήρια νίκη σε Euro με το 5-1 επί της Σκωτίας, ενώ οι Ούγγροι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 3-1 από την Ελβετία.

Ο Γκουντογκάν που γλίτωσε από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό σε μια μονομαχία με τον Πόρτεους κόντρα στους Σκωτσέζους, αναμένεται να αποτελέσει και σήμερα το κεντρικό γρανάζι της μηχανής των «πάντσερ», σε συνεργασία με τους Μουσιάλα και Βιρτς - τον κορυφαίο παίκτη της εκπληκτικής φέτος Μπάγερ Λεβερκούζεν, που έγινε και ο νεαρότερος Γερμανός που σκόραρε σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ρόμπερτ Άντριχ και ο Τζόναθαν Ταχ, είδαν την κίτρινη κάρτα εναντίον της Σκωτίας, και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απόψε. Είναι δε πιθανό να μείνουν εκτός στον τελευταίο αγώνα των ομίλων εναντίον της Ελβετίας αν «κιτρινιστούν« και σήμερα, εφόσον βέβαια η Γερμανία έχει καθαρίσει την πρόκριση.

Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ, Κίμιχ, Ταχ, Ρούντιγκερ, Μίτελσταντ, Αντριχ, Κρόος, Μουσιάλα, Γκουντογκάν, Βιρτζ, Χάβερτς.

Ουγγαρία

Η ήττα από την Ελβετία ήταν μόλις η δεύτερη που γνώρισε η Ουγγαρία τους τελευταίους 17 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά την πόνεσε πολύ. Και οι δύο αυτές ήττες δε, ήρθαν αυτόν τον μήνα.
Ο προπονητής Μάρκο Ρόσι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νέγκο και Στίλες, καθώς φαίνεται από τις πληροφορίες ότι έχουν θέμα φυσικής κατάστασης, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Ρόσι θα μπορούσε βέβαια να επιλέξει τον Νέγκο ως αλλαγή στη δεξιά πλευρά, δίδυμο με τον Μπεντέγκουζ Μπόλα. Κατά τα άλλα, στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα πάρει κανονικά τη θέση του ο άσος της Λίβερπουλ, Ντομινίκ Σομποσλάι, ο νεαρότερος αρχηγός στην ιστορία του Euro, με τον Ρολάντ Σάλαϊ, alter ego του στα δεξιά και τον Βάργκα στην κορυφή, στο 3-4-2-1 του ιταλού τεχνικού. Αμετάβλητη σε σχέση με το ματς κόντρα στηνς Ελβετία, αναμένεται να μείνει και η τριάδα της άμυνας με τους Ορμπαν, Λανγκ και Αττίλα Σάλαϊ.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκουλάσι, Ορμπαν, Λανγκ, Α. Σάλαϊ, Μπόλα, Νάγκι, Σάφερ, Κέρκεζ, Ρ. Σάλαϊ, Σομποσλάι, Βάργκα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.25 6.35 9.85 2.8 1.4 1.67 2.1 1.82 1.87 1.05 1.11 3.7
Γερμανία - Ουγγαρία / Εκτίμηση

Η Γερμανία διέλυσε κάθε αμφιβολία για τον βαθμό αγωνιστικής και ψυχολογικής ετοιμότητας κόντρα στη Σκωτία, και θα μπει με φόρα απόψε στην MHP Arena της Στουτγάρδης με στόχο να στείλει ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα προς τους ανταγωνιστές της, σφραγίζοντας παράλληλα την πρόκριση. Δεν μπορούμε, παρά να πάμε με το ρεύμα. Ασος και πολλά γκολ. 1 και over 3,5 στο 2,50 από την Betshop. Επίσης, anytime σκόρερ ο Βιρτζ πληρώνει 2,42.

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr