Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Δύσκολες ρεβάνς!

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024 - 00:35

Αγώνες ρεβάνς έχουμε σήμερα για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, στον 4ο γ'υρο της διοργάνωσης, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται. 

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Δύσκολες ρεβάνς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.

ΤΟΓΙΑΜΑ – ΣΑΠΟΡΟ

Η Καταλέρ Τογιάμα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι και έφερε ισοπαλία 1-1, έχοντας προηγηθεί μάλιστα στο σκορ. Αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς είναι η μοναδική ομάδα σε αυτή τη φάση του Λιγκ Καπ, η οποία αγωνίζεται στη Γ' Ιαπωνίας (βρίσκεται στην 8η θέση)! Στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα, έχασε εκτός έδρας από την Αζούλ Κλάρο 0-1, με γκολ στο 57'. Δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις επιτυχίες (η μία στα πέναλτι), ωστόσο σε επτά ματς έχει μία ήττα.

Η Σαπόρο απέφυγε τα χειρότερα στο πρώτο παιχνίδι και γλίτωσε την ήττα. Σαφέστατα, είναι πιο ποιοτική ομάδα από την αντίπαλο της, αλλά δεν έπεισε με την παρουσία της. Μπορεί στο πρώτο ματς να μη νίκησε, ωστόσο έλαβε τέλος το αρνητικό σερί των τριών ηττών. Πάντως, δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας μόλις μία νίκη σε δέκα αγώνες. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της Α’ Ιαπωνίας και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άκρως ανταγωνιστική η Τογιάμα που δεν αφήνει τίποτα στη τύχη της. Βέβαια η δυναμική της δεν είναι για πολλά πολλά. Από την άλλη ούτε η Σάπορο είναι σε καλή κατάσταση. Click here">Under 2.5 (1.94) στη Betshop.

ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ - ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Η Μασίντα Ζέλβια απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση, μετά την επικράτηση της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Νιγκάτα, σημειώνοντας 5η επιτυχία σε έξι ματς. Επίσης, σε εννέα αγώνες έχει μία ήττα, δύο σε δώδεκα αγώνες. Βρίσκεται στην πρώτη θέση, με συγκάτοικο την Κασίμα. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Δύσκολη, πλέον, η αποστολή της Σερέζο Οσάκα στη ρεβάνς, μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Παράλληλα, έλαβε τέλος και το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Κιότο Σάνγκα. Μακριά από το γήπεδο της είναι αήττητη σε τρεις αγώνες και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι σοβαροί και προσηλωμένοι σε κάθε στόχο τους. Έχουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και επιθετικά βρίσκουν λύσεις εύκολα. Click here">Over 1.5 Μασίντα (2.17) στη Betshop.

ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν οι δύο ομάδες, μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα. Η Ναγκόγια, πάντως, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες. Ωστόσο, σε έξι αγώνες έχει μία ήττα, δύο σε οκτώ αγώνες. Εντός έδρας, πάντως, έχει μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο πρώτο μισό και θέλει να πλησιάσει την τριάδα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

H Kασίβα δεν μπόρεσε στο πρώτο παιχνίδι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και πλέον για να πάρει την πρόκριση καλείται να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ναγκόγια. Τουλάχιστον, έλαβε τέλος το μίνι αρνητικό σερί των δύο ηττών. Ωστόσο, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο ματς μετά από τρεις επιτυχίες και δείχνει πως βρίσκεται σε πτώση. Εκτός έδρας, είναι χωρίς επιτυχία σε τέσσερις αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο αμυντικός Ινουκάι (16/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φουλ ισορροπημένο παιχνίδι σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και αποδόσεων. Όπως το πρώτο παιχνίδι λογικά θα κινηθεί και ο επαναληπτικός. Click here">Goal/goal (1.75) στη Betshop.

Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ - ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ

Η Β-Βάρεν Ναγκασάκι στο πρώτο παιχνίδι έχασε 1-2 (αν και προηγήθηκε στο σκορ) και καλείται στη ρεβάνς να κάνει την ανατροπή. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων και το αήττητο 19 παιχνιδιών, γνωρίζοντας 2η ήττα στους 22 αγώνες που έχει δώσει τη φετινή σεζόν. Βρίσκεται στη 2η θέση της Β’ Ιαπωνίας, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σιμίζου και είναι από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Νιγκάτα, μετά την επικράτηση της στο πρώτο παιχνίδι, απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη μετά και την εκτός έδρας επικράτηση με 3-1 κόντρα στην πρωτοπόρο της Α’ Ιαπωνίας, Μασίντα Ζέλβια. Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει τρεις επιτυχίες, η μία στην παράταση. Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας, προέρχεται από δύο νίκες (η μία στην παράταση) και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Οι εννέα από τους δέκα τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ικανές για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο οι δύο ομάδες. Έχουν μερικά θεματάκια στα μετόπισθεν. Αν δούμε γκολ νωρίς στο ματς θα έχουν ιδανική συνέχεια. Click here"> Goal/goal (1.61) στη Betshop.

ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΤΟΚΙΟ

Η Χιροσίμα απέκτησε, πλέον, το… πάνω χέρι όσον αφορά στην πρόκριση, μετά την επικράτηση της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη μετά και την εντός έδρας επικράτηση με 2-0 κόντρα στη Γιούμπιλο Ιβάτα στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 4η επιτυχία σε πέντε αγώνες όπου διατηρείται αήττητη μετά από δύο ήττες. Βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Τόκιο, μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι, καλείται στη ρεβάνς να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στην Τόσου στο πρωτάθλημα και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Βρίσκεται στην 6η θέση και θέλει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Ποντάρει στην επιθετική της γραμμή, καθώς σε 14 παιχνίδια, μόνο σε έναν δεν έχει σκοράρει. Εκτός έδρας έχει μία ήττα σε επτά ματς. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν δικαιολογείται ο άσος τόσο χαμηλά σε αυτό το ζευγάρι. Η Τόκιο προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα που έχει το προβάδισμα και προσπαθεί να το διαφυλάξει. Click here">X ημίχρονο (2.40) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr