Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Μεξικό-Βραζιλία, ισορροπία με γκολ

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 10:00

Η σελεσάο με τον Ντοριβάλ στον πάγκο δείχνει καλά στοιχεία ενώ οι γηπεδούχοι έρχονται από βαριά ήττα (4-0) από την Ουρουγουάη

Διεθνή φιλικά: Μεξικό-Βραζιλία, ισορροπία με γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μεξικό-Βραζιλία

03:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 899
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μεξικό

To Μέξικο αντιμετωπίζει την Βραζιλία σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Κόπα Αμέρικα στο Κάιλ Φιλντ, στο Τέξας. Η ομάδα του Χάιμε Λοσάνο δίνει το δεύτερο φιλικό μετά τον αγώνα με την Ουρουγουάη όπου έχασε δίκαια 4-0. “Ο στόχος είναι το Παγκόσμιο κύπελλο του 2026” είπε ο κόουτς Λοσάνο για να δικαιολογήσει την κακή εικόνα στο φιλικό με την Ουρουγουάη και τα λάθη άπειρων παικτών.

Άλλη ενδεκάδα

Έκπληξη η απουσία του Αραούχο (Λας Πάλμας) από την αποστολή ενώ δεν κλήθηκε ο έμπειρος φορ Χιμένες (Φούλαμ). O κόουτς Λοσάνο υποσχέθηκε διαφορετική ενδεκάδα για την Βραζιλία.

Προηγούμενο ματς

ΜΕΞΙΚΟ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 0-4: Κακή εμφάνιση. Δίκαιη συντριβή με γκολ των Νούνιες (7’, 44’, 49’) και Πελίστρι (26’).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μαλαγόν (Αμέρικα), Τ. Γκονσάλες (ΟΥΝΑΜ), Ράνχελ (Γουαδαλαχάρα)
Αμυντικοί: Μόντες (Αλμερία), Χ. Σάντσες (Πόρτο), Αρτεάγκα (Μοντερέι), Βάσκες (Τζένοα), Ρέγες (Αμέρικα), Γκουσμάν (Μοντερέι), Ορόσκο (Γουαδαλαχάρα), Γκαρσία (Τολούκα), Μ. Γκονσάλες (Πατσούκα), Πένια (Νεκάξα)
Μέσοι: Άλβαρες (Γουέστ Χαμ), Πινέδα (ΑΕΚ), Αντούνα (Κρους Ασούλ), Ροντρίγκες (Κρους Ασούλ), Ρόμο (Μοντερέι), Αλβαράδο (Γουαδαλαχάρα), Τσάβες (Ντινάμο Μοσχ.), Ε. Σάντσες (Πατσούκα), Μπελτράν (Γουαδαλαχάρα), Κορτίσο (Μοντερέι), Φλόρες (ΟΥΑΝΛ), Καρίγιο (Σάντος Λαγούνα), Μοντάνιο (Μασατλάν)
Επιθετικοί: Βέγκα (Τολούκα), Χιμένες (Φέγενορντ), Ουέρτα (ΟΥΝΑΜ), Κινιόνες (Αμέρικα), Μαρτίνες (ΟΥΝΑΜ)
Προπονητής: Χάιμε Λοσάνο

Βραζιλία

Το πρώτο δείγμα με το νέο προπονητή Ντοριβάλ Ζούνιορ ήταν θετικό. Νίκη στο Γουέμπλεϊ με την Αγγλία (0-1) και ισοπαλία στην Ισπανία (3-3) στα φιλικά του Μαρτίου. «Κάθε μέρα θέλουμε να βάζουμε και λίγα στοιχεία στο παιχνίδι μας, λίγη ταχυτητα, λίγη συναδελφικότητα για να εξασφαλίσουμε το μέλλον» είπε ο νέος κόουτς.

Αποκλείστηκε ο Έντερσον

Η επέκταση του ρόστερ σε 26 παίκτες έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς Ντοριβάλ να καλέσει τον στόπερ Μπρέμερ, τον μέσο Έντερσον και τον επιθετικό Πεπέ. Αντικαταστάθηκε ο Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι) λόγω τραυματισμού. Οι έμπειροι Κασεμίρο, Ριτσάρλισον, Ζεζούς είναι εκτός.

Προηγούμενο ματς

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ 3-3: Ματσάρα με δίκαιο αποτέλεσμα. Τα γκολ των Ισπανών οι Ρόδρι (12’, 87’), Όλμο (36’). Για τους Βραζιλιάνους οι Ροντρύγκο (40’), Έντρικ (50’), Πακετά (90+).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Μπέντο (Ατλ. Παραναένσε), Ραφαέλ (Σάο Πάουλο)
Αμυντικοί: Μαρκίνιος (ΠΣΖ), Ντανίλο (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρ.), Γκαμπριέλ (Άρσεναλ), Γκιγέρμε (Ατλ. Μινέιρο), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Κόουτο (Τζιρόνα), Μπεράλντο (ΠΣΖ), Γουέντελ (Πόρτο)
Μέσοι: Πακετά (Γουέστ Χαμ), Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Λουίζ (Άστον Βίλα), Περέιρα (Φούλαμ), Γκόμες (Γουλβς), Έντερσον (Αταλάντα)
Επιθετικοί: Βίνι (Ρεάλ Μαδρ.), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Ροντρύγκο (Ρεάλ Μαδρ.), Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Έντρικ (Παλμέιρας), Πεπέ (Πόρτο), Σάβιο (Τζιρόνα), Εβανίλσον (Πόρτο)
Προπονητής: Ντοριβάλ Ζούνιορ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.15 4.5 1.45 2.08 1.68 1.41 2.75 1.82 1.87 2.6 1.18 1.1
Μεξικό - Βραζιλία / Εκτίμηση

Το Μεξικό έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν όπως φάνηκε και στο φιλικό με την Ουρουγουάη, την ίδια στιγμή που η Βραζιλία θυμάται τον εαυτό της και ανεβάζει στροφές. Χ2 και over 2,5 goals στο 2,08 από την Betsson

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr