Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Πορτογαλία - Κροατία, βρίσκουν ρυθμό!

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 00:25

Πορτογαλία και Κροατία θα δώσουν σκληρή μάχη λίγες ημέρες πριν του Euro, θέλοντας να δείξουν πως είναι σε υψηλό επίπεδο. 

Διεθνή Φιλικά: Πορτογαλία - Κροατία, βρίσκουν ρυθμό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πορτογαλία - Κροατία.

19:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 894

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Πορτογαλία

Οι αλάνθαστοι στα προκριματικά Πορτογάλοι ετοιμάζονται για το δεύτερο φιλικό το οποίο θα γίνει στην Οέιρας, στο Εστάντιο Νασιονάλ. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είπε: «Πρέπει να είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανάλογα τον αντίπαλο, και θα είμαστε». Οι Πορτογάλοι μετρούν οκτώ συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχοι. Έρχονται από τον αγώνα με την Φινλανδία την οποία νίκησαν άνετα.

Τραυματίστηκε ο Οτάβιο

Λόγω τραυματισμού αποχώρησε ο μέσος Οτάβιο και κλήθηκε ο Ματέους (Μάντσεστερ Σίτι). Διαθέσιμοι οι Πέπε, Σεμέντο μετά από μίκρο-τραυματισμούς. Επέστρεψαν σήμερα οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρουμπέν Νέβες από έξτρα άδεια αλλά είναι δύσκολο να παίξουν.

Κροατία

Οι Κροάτες στο πρώτο τους φιλικό δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα να λυγίσουν την Βόρεια Μακεδονία. Ο κόουτς Ντάλιτς μάλιστα χρησιμοποίησε και πολλούς παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Για την Κροατία ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη καθώς χτίζει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή της πριν το τουρνούα. Τελειώνει με αρκετά δυνατό φιλικό την προετοιμασία.

Ερωτηματικό με Μόντριτς

Δεν έπαιξαν στο προηγούμενο ματς οι Γκβάρντιολ, Μπρόζοβιτς, Μάριο Πάσαλιτς και φυσικά ο Μόντριτς. Για τον τελευταίο είναι δύσκολο το να παίξει και σε αυτό το ματς. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι για το παιχνίδι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.62 4 4.85 2.07 1.7 1.38 2.87 1.65 2.1 1.16 1.22 2.2
Πορτογαλία - Κροατία / Εκτίμηση

Και οι δύο διαθέτουν ποιότητα και ρυθμό. Αμφότερες καλούνται να δείξουν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Euro εκεί όπου έχουν υψηλούς στόχους. Goal/goal (1.90) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr