Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Ισπανία - Βόρεια Ιρλανδία, η πίεση φέρνει κόρνερ!

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 00:14

Οι Ισπανοί αναμένεται να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ απένατι στους Ιρλανδούς και είναι στο χέρι τους πως θα διαχειριστούν το ματς. 

Διεθνή Φιλικά: Ισπανία - Βόρεια Ιρλανδία, η πίεση φέρνει κόρνερ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ισπανία - Βόρεια Ιρλανδία.

22:30- Κωδ. ΟΠΑΠ: 897

MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ισπανία

Η ομάδα του Ντε λα Φουέντε έπαιξε ένα φιλικό παιχνίδι με την Ανδόρα όπου δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα και νίκησε άνετα με 5-0. Ο στόχος ήταν ο κόουτς να δει πράγματα και παίκτες και τώρα, στον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία να κάνει την τελική δοκιμή πριν το πρώτο ματς του Euro με την Κροατία.

Έξι επιστροφές

Με την Ανδόρα ο κόουτς έδωσε ανάσες στους Ντάνι Όλμο και Ρόδρι οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο ματς που θα γίνει στην Μαγιόρκα. Διαθέσιμοι πλέον και οι Λαπόρτ, Νάτσο, Καρβαχάλ, Χοσέλου.

Βόρεια Ιρλανδία

Μιλώντας για τον αγώνα με την Ισπανία ο κόουτς Μάικλ Ο’Νιλ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί σε παραδείγματα του παρελθόντος. Την νίκη στα προκριματικά του Euro το 2006 αλλά και φυσικά την ιστορική νίκη στο Παγκόσμιο κύπελλο του 1982. Οι Βορειοιρλανδοί έχουν λόγο να νιώθουν αισιόδοξοι ξανά με αήττητο σερί τριών αγώνων (2/1/0) απέναντι σε ομάδες που θα είναι στο Euro (νίκες με Σκωτία, Δανία και ισοπαλία με Ρουμανία).

Χωρίς προβλήματα

Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην αποστολή αλλά υπάρχει ενθουσιασμός, ταλέντο και αισιοδοξία. Απουσιάζουν μόνο οι έμπειροι ΜακΝερ (στόπερ) και Σάβιλ (μέσος).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.13 7.15 13 2.45 1.47 1.57 2.2 1.04 4.5
Ισπανία - Βόρεια Ιρλανδία / Εκτίμηση

Εξαιρετικοί οι Ισπανοί που φυσικά δεν βλέπουν το εμπόδιομ της Β. Ιρλανδίας αν παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Αν πιέσουν οι Ισπανοί στο πρώτο ημίχρονο αυτό μπορεί να αποφέρει γκολ και κόρνερ. Με τα δεύτερα θα πάμε που υπάρχουν καλές αγορές σε δυνατές αποδόσεις. 4-6 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο (1.87) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr