Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Δανία - Νορβηγία, με κενά στην άμυνα!

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 00:42

Σκανδιναβικό φιλικό ντέρμπι σήμερα με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να μας χαρίσουν μια δυνατή κόντρα.

Διεθνή Φιλικά: Δανία - Νορβηγία, με κενά στην άμυνα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Δανία - Νορβηγία.

20:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 895

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Δανία

Η κριτική δεν σταματάει ποτέ στο πρόσωπο του προπονητή Κάσπερ Χιούλμαν για τις επιλογές και την εικόνα της ομάδας. Στο προηγούμενο Euro πάντως οι Δανοί είχαν φτάσει στα ημιτελικά. Μετά το φιλικό με την Σουηδία στην Κοπεγχάγη όπου νίκησε δίκαια με 2-1 υποδέχεται τη Νορβηγία στο Μπρόντμπι. Βελτιωμένη σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι στα τελευταία ματς, έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στα τελευταία τρία. Το σημαντικό πρόβλημα των Δανών είναι ο τραυματισμός του επιθετικού Νταράμι ο οποίος κόπηκε από την αποστολή. Νέο πρόσωπο ο στόπερ Γέργκενσεν (Μπρέντφορντ). Άλλοι τραυματίες δεν υπάρχουν.

Νορβηγία

Ο Στάλε Σόλμπακεν δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει τόση πίεση στους παίκτες των Νορβηγών ακόμη και για τα φιλικά. Η ομάδα δεν έχει προκριθεί στο Euro και ο κόουτς τσεκάρει παίκτες ενόψει Nations League. Έρχονται από το φιλικό με το Κόσοβο το οποίο νίκησαν εύκολα με 3-0. Ο κόουτς κρατάει το 4-3-3 και για την Δανία. Εκτός οι Νορβηγοί έχουν χάσει μόνο από τους Ισπανούς στα πέντε τελευταία ματς (2/2/1). O Σόλμπακεν υποσχέθηκε ότι θα παίξουν και με την Δανία οι Όντεγκαρντ, Χάαλαντ. Προβληματάκι δυσκολεύει την συμμετοχή του Νούσα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3.25 2.87 1.87 1.8 1.31 3 1.65 2.05 1.32 1.27 1.52
Δανία - Νορβηγία / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση και μπορούν να σκοράρουν με ευκολία. Από την άλλη και οι δύο έχουν δείξει αρκετά κενά στα μετόπισθεν, κυρίως η Δανία που έχει και απουσίες. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο. Goal/goal (1.75) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr