Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: ΗΠΑ-Κολομβία, 21 ματς αήττητη!

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 10:00

Οι ΗΠΑ υποδέχονται στο Μέριλαντ τη... σεληνιασμένη Κολομβία που δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα

Διεθνή φιλικά: ΗΠΑ-Κολομβία, 21 ματς αήττητη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΗΠΑ-Κολομβία

00:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 898
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

USA

Ο Γκρεγκ Μπερόλτερ δεν θα μπορούσε να επιλέξει πιο δύσκολο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Αντίπαλος η φανταστική Κολομβία στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο κόουτς χαρακτήρισε το Κόπα Αμέρικα που έρχεται ως ένα τουρνουά που θα χτιστεί η ομάδα για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2026 που θα γίνει εντός έδρας. Οι σχέσεις με τους παίκτες είναι σε καλύτερα επίπεδα. Οι Αμερικανοί πρόσφατα κατέκτησαν και το Nations League.

Μόνο ο Ντεστ εκτός

Μοναδική σημαντική απουσία από την αποστολή είναι ο δεξιός μπακ Ντεστ (PSV) λόγω τραυματισμού. Ο αμυντικός μέσος Άνταμς προπονείται κανονικά. Θα είναι έτοιμος.

Προηγούμενο ματς

ΜΕΞΙΚΟ – Η.Π.Α. 0-2: Δίκαιη νίκη απέναντι στο Μέξικο με τα γκολ των Άνταμς (45’) και Ρέινα (63’).

H αποστολή

Τερματοφύλακες: Τέρνερ (Νότιγχαμ Φ.), Τζόνσον (Τορόντο), Χόρβατ (Κάρντιφ).
Αμυντικοί: Ριμ (Φούλαμ), Α. Ρόμπινσον (Φούλαμ), Μ. Ρόμπινσον (Σινσινάτι), Μουρ (Νάσβιλ), Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Κάρτερ-Βίκερς (Σέλτικ), ΜακΚένζι (Γκενκ), Σκάλι (Γκλάντμπαχ), Λαντ (Παλέρμο).
Μέσοι: ΜακΚένι (Γιουβέντους), Άνταμς (Μπόρνμουθ), Μούσα (Μίλαν), Ρέινα (Νότιγχαμ Φ.), Ντε λα Τόρε (Θέλτα), Τζόνι (Μπέτις), Μ. Τίλμαν (PSV), Τ. Τίλμαν (Λος Άντζελες FC).
Επιθετικοί: Πούλισικ (Μίλαν), Άαρονσον (Ούνιον Βερ.), Γουεά (Γιουβέντους), Πέπι (PSV), Σάρτζεντ (Νόριτς), Μπάλογκαν (Μονακό), Ράιτ (Κόβεντρι).
Προπονητές: Γκρεγκ Μπερόλτερ

Κολομβία

Οι φανταστικοί Κολομβιανοί του Νέστορ Λορένσο “κυκλοφορούν” αήττητοι στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο στα τελευταία είκοσι ένα παιχνίδια τους (16/5/0) από τον Φεβρουάριο του 2022. Αυτή τη στιγμή μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες με μερικούς αντιπάλους εξαιρετικά δυνατούς (Ισπανία, Μέξικο, Βραζιλία). “Δεν σκεφτόμαστε το σερί και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε κάνει. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλα θα είναι καλά” είπε ο κόουτς.

Δύο πρέπει να κοπούν

Ο κόουτς κάλεσε 28 παίκτες στην προετοιμασία για το Κόπα Αμέρικα και δύο πρέπει να κοπούν. Αυτο θα συμβεί είπε την τελευταία ημέρα, 15 Ιουνίου. Τραυματίες δεν υπάρχουν.

Προηγούμενο ματς

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-2: Πιο εύκολη νίκη από ότι δείχνει το σκορ. Τα γκολ οι Κόρδομπα (6’), Αρίας (35’), Ασπρίγια (79’). Οι Ρουμάνοι μείωσαν με Χάτζι (84’) και Τάνασε (90+).

H αποστολή

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Αλ Νασρ), Βάργκας (Άτλας), Μοντέρο (Μιλιονάριος).
Αμυντικοί: Σάντσες (Γαλατάσαραϊ), Σ. Αρίας (Μπαΐα), Μίνα (Κάλιαρι), Μουνιός (Κρίσταλ Πάλας), Μοχίκα (Οσασούνα), Λουκούμι (Μπολόνια), Κουέστα (Γκενκ), Ματσάδο (Λανς), Μοσκουέρα (Βιγιαρεάλ).
Μέσοι: Ροντρίγκες (Σάο Πάουλο), Ουρίμπε (Αλ Σαντ), Λέρμα (Κρίσταλ Πάλας), Κουιντέρο (Ράσινγκ), Καρασκάλ (Ντινάμο Μόσχ.), Τ. Αρίας (Φλουμινένσε), Καστάνιο (Κράσνονταρ), Ρίος (Παλμέιρας), Ασπρίγια (Γουότφορντ), Γκόμες (Κοριτίμπα).
Επιθετικοί: Ντίας (Λίβερπουλ), Μπορέ (Ιντερνασιονάλ), Μπόρχα (Ρίβερ Πλέιτ), Σινιστέρα (Μπόρνμουθ), Ντουράν (Άστον Βίλα), Κόρδομπα (Κράσνονταρ).
Προπονητές: Νέστορ Λορένσο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
USA - Κολομβία / Εκτίμηση

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, όμως η Κολομβία είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα της ηπείρου ενώ δεν έχει αφήσει θηρίο για θηριο που να μην το νικήσει. Χ2 και over 1,5 γκολ στο 2,13 από την Betshop

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr