Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Αρμενία-Καζακστάν, πιο δυνατό με Τσερτσέσοφ

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024 - 08:00

Η Αρμενία απέτυχε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και υποβιβάστηκε στη Γ' κατηγορία της Λίγκας Εθνών, ενώ το Καζακστάν, διεκδίκησε πρόκριση και με τον πολύπειρο Ρώσο στον πάγκο εμφανίζεται πιο «ζωντανό»

Διεθνή φιλικά: Αρμενία-Καζακστάν, πιο δυνατό με Τσερτσέσοφ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αρμενία-Καζακστάν

19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 881

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Αρμενία

Στη Γερεβάν. Η Αρμενία δεν έπεισε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, με απολογισμό 2-2-4 δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση. Από πέρυσι κάθεται στον πάγκο ο Ουκρανός Ολεξάντρ Πετρακόφ, προσπαθεί να ανεβάσει επίπεδο την Εθνική, ωστόσο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα μία σοβαρή προοπτική. Αλλωστε, στη Λίγκα Εθνών υπέστη πέντε ήττες σε έξι αναμετρήσεις και υποβιβάστηκε στη Γ' κατηγορία. Τα προκριματικά του Μουντιάλ ο απώτερος σοβαρός στόχος, ενώ προέρχεται από αρνητικό σερί 0-2-7 σε φιλικά και επίσημα.

Πρόβλημα μπροστά

Εκτός κλήσεων οι Χαμπαρτζουμιάν (α. 50/4), Βοσκανιάν (α. 46/0), Μπαρσεγκιάν (μ. 58/9), Ανταμιάν (ε. 36/2), Μπριάσκο (ε. 18/0), Ράνος (ε. 11/4). Οι τρεις επιθετικοί της αποστολής έχουν συνολικά ένα γκολ!

Τελευταίο ματς

Σλοβενία – Αρμενία 2-1: Ο Χαρογιάν (56’) ισοφάρισε για την Αρμενία, η Σλοβενία πήρε τη νίκη με τους Μλάκαρ (11’) και Ιλιτσιτς (63’).

Καζακστάν

Το Καζακστάν ήταν εξαιρετικό στα προκριματικά του Euro, πήρε 6 νίκες σε 10 ματς (είχε συνολικά 7 σε τέσσερις διαδικασίες!), διεκδίκησε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρά το ότι δεν τα κατάφερε στον όμιλο, έπαιξε στα πλέι οφ μέσω της Λίγκας Εθνών, λύγισε με αντίπαλο την Ελλάδα. Ο Ρώσος τεχνικός Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, με εμπειρία από τελική φάση Μουντιάλ αντικαθιστά τον Μάγκομεντ Αντίγεφ (ανακοινώθηκε τη Δευτέρα) και στόχος είναι να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Ακολουθούν αναμετρήσεις για τη Β’ κατηγορίας της Λίγκας Εθνών.

Λίγα πράγματα

Εκτός κλήσεων τέθηκαν οι Μπεϊσεμπέκοφ (μ. 51/2), Σουγιουμπάγεφ (α. 42/4) και Ισλαμκάν (μ. 50/3), με τον πρώτο να αποτελεί την πιο σημαντική απουσία. Διαφαίνεται τάση ανανέωσης.

Τελευταίο ματς

Λουξεμβούργο – Καζακστάν 2-1: Ο Σαντιμπέκοφ (2’) σκόραρε για το Καζακστάν, η ανατροπή έγινε με τους Ροντρίγκες (24’) και Σινάνι (45’).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.84 3.35 3.8 1.62 2.1 1.21 3.7 1.94 1.72 1.19 1.24 1.78
Αρμενία - Καζακστάν / Εκτίμηση

Σε φάση ανασυγκρότησης οι δύο ομάδες της Ευρασίας μετά τον αποκλεισμό τους από το Euro, θα αγωνιστούν ελεύθερα αλλά εκ των πραγμάτων δεν αναμένεται μεγάλο σκορ. Μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λόγω ντεμπούτου του Τσερτσέσοφ. Χ2 και under 3,5 goals στο 2,07 από την Betsson

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr