Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Τσεχία-Μάλτα, η ώρα... του παιδιού

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024 - 08:00

Η Τσεχία επιδιώκει τουλάχιστον την πρόκριση στα νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θέλει απέναντι στη Μάλτα να κάνει μία πρόβα με φουλ μηχανές

Διεθνή Φιλικά: Τσεχία-Μάλτα, η ώρα... του παιδιού

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσεχία-Μάλτα

18:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 880

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Τσεχία

Το ματς γίνεται στο Γκρέντιγκ της Αυστρίας. Η Τσεχία συμμετέχει στα τελικά του Ευρωπαϊκού για 8η διοργάνωση, ουδέποτε αποκλείστηκε στα προκριματικά. Μάλιστα, στις προηγούμενες επτά έχει να επιδείξει έναν χαμένο τελικό και μία παρουσία στα ημιτελικά. Από τον Γενάρη στον πάγκο ο Ιβάν Χάσεκ, τον τελευταίο χρόνο η Εθνική έχει υποστεί μόλις μία ήττα (στην Αλβανία). Σε αυτό το διάστημα ο απολογισμός είναι 6-3-1 και στόχος στα γήπεδα της Γερμανίας δεν είναι απλά να συμπληρώσει τον όμιλο, αλλά να παίξει στα νοκ άουτ.

Μετρημένες απουσίες…

Εκτός κλήσεων οι Παβλένκα (τ. 21 συμ.), Μπράμπετς (α. 41/2), Κραλ (μ. 39/2), Μάζοπουστ (μ. 34/2) και Γιουρέτσκα (ε. 9/1). Διαχειρίζονται από το τεχνικό τιμ τα συγκεκριμένα κενά.

Τελευταίο ματς

Τσεχία – Αρμενία 2-1: Ο Σεβικιάν (14’) άνοιξε το σκορ για την Αρμενία, οι Τσέχοι απάντησαν με τους Κρέιτσι (45’) και Σόρι (77’).

Μάλτα

Συγκαταλέγεται στο τελευταίο βαγόνι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ούτε λόγος να γίνεται για δυνατότητα πρόκρισης στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Στην τελευταία προκριματική διαδικασία υπέστη οκτώ ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με συντελεστή τερμάτων 2-20. Σταθερά στη Δ’ κατηγορία της Λίγκας Εθνών, ενώ στον πάγκο κάθεται από πέρυσι ο Ιταλός Μικέλε Μαρκολίνι, ο οποίος δεν δύναται να αλλάξει το στάτους του ποδοσφαίρου στη νησιωτική χώρα. Τον τελευταίο χρόνο έχει 2-2-6, νίκησε Γιβραλτάρ και Λουξεμβούργο σε φιλικά.

Σημαντική επιστροφή

Ο Μαρκολίνι κάλεσε 30 παίκτες για τις υποχρεώσεις του Ιουνίου, σημαντική κρίνεται η επιστροφή του Καμενζούλι (μ. 35/0), ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι βασικότατος.

Τελευταίο ματς

Μάλτα – Λευκορωσία 0-0: Οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν κατέληξαν σε γκολ, λογική κατάληξη η «λευκή» ισοπαλία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.2 6 10 2.35 1.5 1.52 2.3 1.08 3.5
Τσεχία - Μάλτα / Εκτίμηση

Η Τσεχία με καλή ψυχολογία και χωρίς απουσίες που μπορούν να αλλοιώσουν το αγωνιστικό της προφίλ θέλει να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και φυσικά, δεν θα... λυπηθεί τη Μάλτα. Πάμε με άσο και πολλά γκολ. 1 και οver 3.5 στο 2,42 από την Betshop

ETOIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr