Ποδόσφαιρο

ΠΠΚ Αφρικής - 9ος όμιλος, Μάλι-Γκάνα: Προς την ισορροπία

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024 - 08:00

Το Μάλι έχασε βαθμούς πληρώνοντας την αλαζονία του κόντρα στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Η Γκάνα, χωρίς νίκη το 2024, αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα.

ΠΠΚ Αφρικής  - 9ος όμιλος, Μάλι-Γκάνα: Προς την ισορροπία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάλι-Γκάνα

22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 765

Μία Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει Κάθε Μέρα αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μάλι

Προέρχεται από εντός έδρας γκέλα με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Υποτίμησε αρκετά την αντίπαλό της, έπαιξε με μπλαζέ ύφος και το πλήρωσε. Παρότι προηγήθηκε σε καίριο χρονικό σημείο, ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα πιστεύοντας ότι έχει τελειώσει το ματς και το «πλήρωσε» πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Στο Κόπα Άφρικα αποκλείστηκε στους «8» από την Ακτή, ενώ στα φιλικά του Μαρτίου νίκησε Μαυριτανιά και Νιγηρία στο Μαρόκο με το ίδιο σκορ (0-2).

Χωρίς Μπισούμα

Νοκ άουτ ο Μπισούμα (Μ) της Τότεναμ λόγω τραυματισμού. Σημαντικές οι επιστροφές των Ντάντε, Μ. Καμαρά, Ντιένγκ, Ντιαρά, Τραορέ και Κοϊτά που δεν έπαιξαν στα φιλικά του Μαρτίου.

Τελευταίος αγώνας

ΜΑΛΙ – ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1-1: Δεν τα κατάφερε στο Μπαμακό το Μάλι. Προηγήθηκε στο 76’ με τον Ντουμπιά, αλλά η χαρά του κράτησε μόλις 3 λεπτά αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Γκάνα

Έχασε έδαφος μετά την ήττα από τις Κομόρες. Πλήρωσε αμυντικές αδυναμίες και αστοχία. Χωρίς νίκη μέσα στο 2024 σε επίσημα και φιλικά. Στο Κόπα Άφρικα αποκλείστηκε από τους ομίλους, ενώ στα φιλικά του Μαρτίου έχασε από την Νιγηρία (2-1) και έμεινε στο 2-2 με την Ουγκάντα. Επίσημο ντεμπούτο κόντρα στο Μάλι θα κάνει ο κόουτς, Ότο Άντο.

Χωρίς Αντρέ Αγιού

Επέστρεψε στην αποστολή ο Παρτέι, εκτός ο έμπειρος Αντρέ Αγιού. Πρώτη κλήση για τους Σουλεμανά (Μ) και Ασάντε (Ε).

Τελευταίος αγώνας
ΚΟΜΟΡΕΣ – ΓΚΑΝΑ 1-0: Ήττα για την Γκάνα στο Μορόνι με γκολ που δέχθηκε στο 43’ από τον Μαολιντά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.05 4.25 1.48 2.72 1.17 5.5 2.32 1.64 1.25 1.41 1.82
Μάλι - Γκάνα / Εκτίμηση

Kαι οι δύο ομάδες προέρχονται από μέτριες εμφανίσεις και απώλειες. Επιπλέον έχουν προβλήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς. Αξίζει το ρίσκο στην αλληλοεξουδετέρωση. X στο 3,16 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr