Ποδόσφαιρο

ΠΠΚ Αφρικής - 1ος όμιλος, Αίγυπτος - Μπουρκίνα Φάσο: «Φρέσκος» ο Σάλαχ

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024 - 08:00

Οι «Φαραώ» ξεκίνησαν δυνατά με δύο νίκες και μηδέν παθητικό. Ο Σαλάχ επιστρέφει στην αποστολή, ενώ απουσιάζει ο Μάρμους

ΠΠΚ Αφρικής  - 1ος όμιλος, Αίγυπτος - Μπουρκίνα Φάσο: «Φρέσκος» ο Σάλαχ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αίγυπτος - Μπουρκίνα Φάσο

22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 763

Μία Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει Κάθε Μέρα αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος εχει ξεκινήσει με «δύο στα δύο» στον α’ όμιλο με μηδέν παθητικό. Στην πρεμιέρα διέλυσε το Τζιμπουτί (6-0) στο Κάιρο και την δεύτερη αγωνιστική «καθάρισε» στην ουδέτερη Λιβερία την Σιέρα Λεόνε. Στο Κόπα Άφρικα αποκλείστηκε στους «16» από το Κονγκό. Δύο φιλικά τον Μάρτιο υπό τις οδηγίες του Χοσάμ Χασάν που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Νίκησε με 1-0 την Νέα Ζηλανδία, ενώ έχασε με 4-2 από την Κροατία μειώνοντας στο τέλος στο σκορ.

Με Σαλάχ

Επιστρέφει στην αποστολή ο Σαλάχ που δεν έπαιξε τον Μάρτιο λόγω τραυματισμού. Στην αποστολή ο νεαρός εξτρέμ Αντέλ. Εκτός ο φορ της Άιντραχτ, Μάρμους.

Τελευταίος αγώνας

ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ 0-2: Ήταν θέμα ατομικής ποιότητας με τον άσο της Τράμπζονσπορ, Τρεζεγκέ να «καθαρίζει» το ματς με γκολ στο 18’ και στο 62’ για τους «Φαραώ».

Μπουρκίνα Φάσο

Το επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της θα πραγματοποιήσει ο Μπράμα Τραορέ που παρουσιάστηκε επίσημα στις 11 Μαρτίου από την Ομοσπονδία. Στα προκριματικά ρέφαρε τις απώλειες της πρεμιέρας με την Γουινέα-Μπισάου (1-1) με σημαντικό «διπλό» επί της Αιθιοπίας. Στο Κόπα Άφρικα έμεινε εκτός στους «16» από το Μάλι (2-0), ενώ στα φιλικά του Μαρτίου έχασε με 2-1 στην Καζαμπλάνκα από τη Λιβύη για να ακολουθήσει το 1-1 με τον Νίγηρα.

Λείπει ο σταρ, Τραορέ

Σημαντική η απουσία του άσου της Βιγιαρεάλ, Μπερτράντ Τραορέ από την αποστολή. «Μέσα» οι Μπλ. Τουρέ (Μ) και Σιμπορέ (Α) που παίζουν στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Τελευταίος αγώνας

ΑΙΘΙΟΠΙΑ – ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ 0-3: Σπουδαίο «διπλό» για την Μπουρκίνα στο ουδέτερο Μαρόκο. Προηγήθηκε στο 69’ με τον Ι. Τουρέ, έφθασε στο 2-0 με πέναλτι του Τραορέ (78’) και στα χασομέρια ο Ουαταρά έκανε το 3-0.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.51 4.15 6.25 1.8 2.07 1.28 3.8 2.17 1.72 1.14 1.25 2.65
Αίγυπτος - Μπουρκίνα Φάσο / Εκτίμηση

Σαφώς ανώτεροι και με υψηλές βλέψεις οι γηπεδούχοι θα ενισχυθούν με τον σταρ Σάλαχ που έλειψε από το ματς με τη Σιέρα Λεόνε. Η Μπουρκίνα Φάσο «πονάει» από την απουσία του Τραορέ. 1 και over 1,5 στο 1,92 από την Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr