Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Γιβραλτάρ - Ουαλία, εύκολο έργο!

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024 - 00:07

Να μαζέψει τα κομμάτια της ψάχνει η Ουαλία πλέον και θέλει να ξεκινήσει να φτιάχνει το νέο πλάνο της. 

Διεθνή Φιλικά: Γιβραλτάρ - Ουαλία, εύκολο έργο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιβραλτάρ - Ουαλία.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Γιβραλτάρ

To Γιβραλτάρ υποδέχεται την Ουαλία στο Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Ρίμπας έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Τελευταία φορά σκόραρε τον Νοέμβριο του 2022 στην τελευταία νίκη του με 1-0 απέναντι στην Ανδόρα. Από τότε μόνο ήττες και πάντα χωρίς η ομάδα να σκοράρει.

H νεότερη αποστολή στην ιστορία

Ο αρχηγός Ρόι Τσιπολίνα είναι εκτός αποστολής. Έγινε ανανέωση. Κλήθηκαν έξι παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή με την Εθνική ενώ άλλοι τρεις έχουν λιγότερες από τρεις. Τέσσερις παίκτες είναι κάτω από 19 ετών και οι 16 κάτω από είκοσι πέντε. Η νεανικότερη αποστολή στην ιστορία.

Ουαλία

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Πολωνία στα πέναλτι δύσκολα ξεχνιέται. Ίσως για αυτό ο κόουτς Πέιτζ να ήθελε φιλικό όπου η ομάδα του μοιάζει απόλυτο φαβορί για νίκη. Για να επιστρέψει η καλή διάθεση. «Έχουμε ευκαιρία για καλό αποτέλεσμα και για να τσεκάρουμε παίκτες» δήλωσε ο κόουτς. Έχασε στα πέναλτι από την Πολωνία αλλά σε κανονική ροή είναι αήττητη οκτώ ματς (4/4/0).

Χωρίς τον αρχηγό

Ο κόουτς αποφάσισε να αφήσει εκτός τον αρχηγό Ράμζεϊ λόγω τραυματισμού. «Θα επιστρέψει στις επόμενες κλήσεις» δήλωσε. Εκτός έμειναν και ο Νίκο Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φ.) και Γουίλσον (Φούλαμ).

Αποστολή

Τερματοφύλακες: Γουόρντ (Λέστερ), Α. Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουν.), Κινγκ (Γουλβς)

Αμυντικοί: Μ. Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Λιντς), Μέπαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Λιντς), Καμπάνγκο (Σουόνσι), Λόου (Γουίκομπ), Ντασίλβα (Κόβεντρι), Στίβενς (Μπρέντφορντ)

Μέσοι: Αμπάντου (Λιντς), Τ. Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ), Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Σίχαν (Μπόλτον), Σάβατζ (Ρέντινγκ), Κρου (Λιντς)

Επιθετικοί: Ν. Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Ίπσουιτς), Τζόνσον (Τότεναμ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Ματόντο (Ρέιντζερς), Μπερνς (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι), Κούμας (Λίβερπουλ)

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
16 10.75 1.05 3.3 1.27 1.87 1.8 6.35
Γιβραλτάρ - Ουαλία / Εκτίμηση

H Ουαλία σαφώς και είναι πολλά σκαλιά παραπάνω από την αντίπαλό της. Θα προσπαθήσει σιγά σιγά από εδώ και πέρα να ανασυνταχθεί και να βάλει στόχο να βρεθεί στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Ευκαιρία λοιπόν για δοκιμές σήμερα, σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι. 1ο ημίχρονο over 1.5 (1.78) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr