Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Η διοργάνωση των εκπλήξεων!

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 - 00:19

Το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας είναι μια διοργάνωση που είναι ανοιχτή σε εκπλήξεις και δύσκολα παιχνίδια. 

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Η διοργάνωση των εκπλήξεων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.

ΚΑΣΙΒΑ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Η Κασίβα στο πρωτάθλημα έχασε εντός έδρας από τη Φουκουόκα 0-2, με δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο (26', 39'). Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο πέντε αγώνων. Επίσης, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο ματς μετά από τρεις επιτυχίες και δείχνει πως βρίσκεται σε πτώση. Εντός έδρας, έχει πετύχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς στο γήπεδο της έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο αμυντικός Ινουκάι (16/1).

Η Ναγκόγια στο πρωτάθλημα, έχασε εκτός έδρας από την Καβασάκι πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 (5', 18') και μείωσε στο 89'. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες. Επίσης, έλαβε τέλος το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε επτά αγώνες. Εκτός έδρας, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, οκτώ σε εννέα παιχνίδια. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

EKTIMHΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν διάθεση να δείξουν πράγματα και να προχωρήσουν στη διοργάνωση. Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο θα τις αφήσουν οι άμυνές τους. Goal/goal (1.90) στη Betshop.

ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Η Νιγκάτα προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην πρωτοπόρο της Α' Ιαπωνίας, Μασίντα Ζέλβια. Προηγήθηκε στο 24', ισοφαρίστηκε στο 27', αλλά στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ (45', 52'). Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φουκουόκα (1-2). Βρίσκεται, πάντως, στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Κακή η εικόνα της εντός έδρας, όπου σε οκτώ ματς έχει μόνο μία νίκη. Οι οκτώ από τους εννέα τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Β-Βάρεν Ναγκασάκι στη Β' Ιαπωνίας, επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Μίτο. Προηγήθηκε στο 3', στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ (47', 61'), αλλά ισοφάρισε στο 63' και πέτυχε 3ο γκολ στο ... 103'! Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 19 παιχνίδια, ενώ στα 21 ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα! Βρίσκεται στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σιμίζου και είναι από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο.

EKTIMHΣΗ: Έχει την ευκαιρία σήμερα η γηπεδούχος να πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα σε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικής από την ίδια. 1 (2.11) στη Betshop.

ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ

Η Σερέζο Οσάκα στο πρωτάθλημα έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Κιότο Σάνγκα. Προηγήθηκε στο 33', αλλά ισοφαρίστηκε στο 55'. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 4ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες. Στους οκτώ αγώνες που έχει δώσει τη φετινή σεζόν στην έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Μασίντα Ζέλβια, στο πρωτάθλημα, πραγματοποίησε ασυνηθίστη κακή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νιγκάτα και έχασε με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24', ισοφάρισε στο 27', αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ (45', 52'). Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων, ενώ αποτελεί παρελθόν και το αήττητο των επτά αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε έντεκα παιχνίδια. Διατηρήθηκε, πάντως, στην πρώτη θέση, αλλά απέκτησε συγκάτοικο την Κασίμα. Τα πέντε από τα έξι παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

EKTIMHΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις για την επόμενη φάση, αλλά έχουν και το μυαλό τους στο πρωτάθλημα. Under 2.5 (1.79) στη Betshop.

ΤΟΚΙΟ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Η Τόκιο, στο πρωτάθλημα, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Τόσου με γκολ στο 11'. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα απο την Γκάμπα Οσάκα (0-1). Βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Ποντάρει στην επιθετική της γραμμή, καθώς σε 13 παιχνίδια, μόνο σε έναν δεν έχει σκοράρει. Εντός έδρας, έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε πέντε αγώνες. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Χιροσίμα, στο πρωτάθλημα, επικράτησε εντός έδρας της Γιούμπιλο Ιβάτα 2-0, με τον Κύπριο Σωτηρίου να πετυχαίνει από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο (38', 60'). Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σερέζο Οσάκα, σημειώνοντας 3η επιτυχία σε τέσσερα ματς όπου διατηρείται αήττητη μετά από δύο ήττες. Ανέβηκε στην 5η θέση και θέλει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Εκτός έδρας είναι αήττητη στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν! Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς μακριά από το γήπεδο της έχουν έρθει Goal/Goal.

EKTIMHΣΗ: Το σημερινό παιχνίδι είναι ντέρμπι και σίγουρα οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα. Χ (3.50) στη Betshop.

ΣΑΠΟΡΟ - ΚΑΤΑΛΕΡ ΤΟΓΙΑΜΑ

Η Σαπόρο, στην Α' Ιαπωνίας, έχασε εκτός έδρας από την Τόκιο Βέρντι με σκορ... πόλο (3-5)! Βρέθθηκε πίσω στο σκορ στο 10', ισοφάρισε στο 20', στη συνέχεια έγινε το 1-3 (32', 43'), μείωσε στο 46', μετά δέχθηκε άλλα δύο γκολ (59', 78') και μείωσε στο 94'. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, 5η σε έξι παιχνίδια, ενώ σε εννέα ματς στο έχει μόνο μία νίκη. Βρέθηκε στην τελευταία θέση, είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Καταλέρ Τογιάμα αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς είναι η μοναδική ομάδα σε αυτή τη φάση του Λιγκ Καπ, η οποία αγωνίζεται στη Γ' Ιαπωνίας! Στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα, έχασε εκτός έδρας από την Αζούλ Κλάρο 0-1, με γκολ στο 57'. Ελαβε τέλος το σερί των τεσσάρων νικών (η μία στα πέναλτι), καθώς και το αήττητο πέντε αγώνων. Βρίσκεται στην 8η θέση και κυνηγάει την πρώτη εξάδα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

EKTIMHΣΗ: H Σάπορο δεν διανύει καλή περίοδο τη δεδομένη στιγμή, ενώ η Τογιάμα ζει το όνειρό της στη διοργάνωση. Τα πάντα μπορούν να συμβούν εδώ. Goal/goal (1.67) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr