Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Γερμανία - Ουκρανία με 1.95

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 - 09:16

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για το φιλικό της Εθνικής Γερμανίας, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Euro 2024 και αντιμετωπίζει την Ουκρανία, που επίσης θα μετάσχει στην διοργάνωση, στο γήπεδο της Νυρεμβέργης

Διεθνή φιλικά: Γερμανία - Ουκρανία με 1.95

Τα διεθνή φιλικά θα "πυκνώσουν" σε μερικές μέρες για την προετοιμασία των ομάδων που θα μετάσχουν στο Euro 2024. Σε αυτό το πλαίσιο θα διεξαχθεί και το Γερμανία - Ουκρανία που είναι στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

Το Γερμανία - Ουκρανία θα διεξαχθεί στη Νυρεμβέργη, θα ξεκινήσει στις 21:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.

Η Γερμανία είναι αήττητη με 5 νίκες στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει με την Ουκρανία, είτε επίσημα, είτε φιλικά. Έχει βγάλει με τρεις νίκες τα τέσσερα εντός έδρας.

Μία Νέα Άχαστη Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Γερμανία

Η Γερμανία στα δύο τελευταία φιλικά της με Γαλλία και Ολλανδία νίκησε 2-0 και 2-1 αντίστοιχα. Έδειξε να βρίσκει ξανά την ταυτότητα της με τον Γιούλιαν Νάνγκελσμαν στον πάγκο. Από τους κορυφαίους ανερχόμενους προπονητές ο Νάνγκελσμαν δημιουργεί ομάδα με βάση την εργατικότητα του κάθε παίκτη και όχι αν είναι σταρ.

Τα πάντσερ περνούν μια κρίση που φαίνεται από το γεγονός πως έχουν 4 νίκες και 5 ήττες στα 10 τελευταία τους παιχνίδια, τα οποία ήταν όλα φιλικά.

Το επόμενο φιλικό της Γερμανίας είναι αυτό με την Ελλάδα στις 7 του μήνα. Ο Νάνγκελσμαν έχει στα χέρια του τους διεθνείς από την περασμένη Παρασκευή. Βέβαια δεν είχε αυτούς της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ντόρτμουντ, οι οποίοι θα ενσωματωθούν την Τετάρτη.

Αγωνιστικά νέα

Λείπουν οι Ρούντινγκερ (αμυντικός), Σλότερμπεκ (αμυντικός), Κρος (χαφ), Φίλγκρουκ (επιθετικός), που έπαιξαν το περασμένο Σάββατο στον τελικό του Champions League.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Τερματοφύλακες: Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Αλεξάντερ Νίμπελ (Στουτγκάρδη), Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα).

Αμυντικοί: Βάλντεμαρ Άντον (Στουτγκάρδη), Μπένγιαμιν Χένριχς (Λειψία), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μαξιμίλιαν Μίτελστεντ (Στουτγκάρδη), Ντάβιντ Ράουμ (Λειψία), Τζόναθαν Τα (Λέβερκουζεν).

Μέσοι: Ρόμπερτ Άντριχ (Λέβερκουζεν), Κρις Φίριχ (Στουτγκάρδη), Πάσκαλ Γκρος (Μπράιτον), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μπαρτσελόνα), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν), Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς (Μπάγερν), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Φλόριαν Βιρτς (Λέβερκουζεν).

Επιθετικοί: Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χόφενχαϊμ), Κάι Χάφερτς (Άρσεναλ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Ντένιζ Ούνταβ (Στουτγκάρδη).

Ουκρανία

Η Ουκρανία το έκανε το... ποδοσφαιρικό της θαύμα. Πήρε εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024 μέσω των μπαράζ. Μια Εθνική στην χώρα της οποίας ο πόλεμος μαίνεται και είναι δύσκολο για όλους αυτό που κάνουν. Από την άλλη πλευρά δίνουν χαρά κι ελπίδα στους συμπατριώτες του.

Ο Σέρχι Ρεμπρόφ έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο στα μπαράζ νίκησε, αρχικά, 2-1 τη Βοσνία και μετά με το ίδιο σκορ την Ισλανδία.

Γενικά έχει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 10 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις με τα 7 από αυτά να ήταν και γκολ - γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Ο κίπερ Λούνιν δεν υπολογίζεται αφού θα ενσωματωθεί από την Τετάρτη καθώς ήταν με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, το περασμένο Σάββατο όπου πανηγύρισε και τον τίτλο. Μόλις αποθεραπεύτηκαν οι Μπόνταρ (αμυντικός), Στεπανένκο (μέσος). Αμφίβολοι οι Σουντακόβ (μέσος) και Μικολένκο (αμυντικός),

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Τερματοφύλακες: Γ. Μπουσάν (Ντινάμο Κιέβου), Α. Τρουμπίν (Μπενφίκα),

Αμυντικοί: Μ. Ματιβένκο (Σαχτάρ), Γ. Κονόπλια (Σαχτάρ), Β. Μπόνταρ (Σαχτάρ), Ο. Τίμτσικ (Ντινάμο Κιέβου), Β. Μικολένκο (Έβερτον), Ι. Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Ο. Σβάτοκ (Ντνιπρό), Μ. Ταλοβέροβ (Λίντσερ), Μ. Μιχαϊλιτσένκο (Πολισία)

Μέσοι: Α. Γιαρμόλενκο (Ντινάμο Κιέβου), Μ. Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Β. Μπράζκο (Ντινάμο Κιέβου), Τ. Στεπανένκο (Σαχτάρ), Ο. Ζούμπκοβ (Σαχτάρ), Γ. Σουντακόβ (Σαχτάρ), Ο. Ζίντσενκο (Άρσεναλ), Β. Τσιγκανκόβ (Χιρόνα), Μ. Μούντρικ (Τσέλσι), Σ. Σιντόρτσουκ (Βέστερλο), Ρ. Μαλινόβσκι (Τζένοα)

Επιθετικοί: Α. Ντόμπβικ (Χιρόνα), Ρ. Γιαρεμτσούκ (Βαλένθια), Β. Βάνατ (Ντινάμο Κιέβου)

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 5.15 6.5 2.52 1.45 1.6 2.2 1.68 2.05 1.12 1.17 3.25
Γερμανία - Ουκρανία / Εκτίμηση

Η Γερμανία αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο και δείχνει έτοιμη να αφήσει πίσω τα σκαμπανεβάσματα και γενικά μια περίοδος αμφισβήτησης. Η Ουκρανία, από την άλλη μεριά δεν είναι αμελητέα ποσότητα και σκοράρει. Τα "πάνττσερ" είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά μάλλον θα χρειαστούν πάνω από ένα γκολ. Δυνατός ο συνδυασμός του 1 με over που στην Betsson δίνεται στο 1.95.

MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr