Ποδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου Ελβετίας: Σερβέτ - Λουγκάνο, για την κούπα!

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024 - 10:53

Η Σερβέτ κοντράρεται με τη Λουγκάνο, στον τελικό του κυπέλλου Ελβετίας, στο ουδέτερο “Βανκντορφ” της Βέρνης.

Τελικός Κυπέλλου Ελβετίας: Σερβέτ - Λουγκάνο, για την κούπα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σερβέτ - Λουγκάνο

15:00

Κωδικός ΟΠΑΠ: 720

Ο τελικός είναι μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Η ομάδα που θα επικρατήσει εξασφαλίζει μια θέση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρυσι, το τρόπαιο κατέκτησε η Γιουνγκ Μπόις.

Σερβέτ

Η Σερβέτ θα επιδιώξει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μιας ποιοτικής σεζόν. Στο πρωτάθλημα κατετάγη στην τρίτη θέση, ενώ στην τελευταία αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Λουγκάνο με 2-0 και έχει τον αέρα υπεροχής για την καθοριστική συνάντηση.

Οι απουσίες

Ο κόουτς Ρενέ Βάιλερ καλείται να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες στη γραμμή κρούσης, καθώς θα λείψουν ο Γαλλοαλγερινός Κριβελί και ο Σενεγαλέζος Εντιαγέ. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under.

Λουγκάνο

Το κερασάκι στην τούρτα αναζητά η Λουγκάνο. Η ομάδα του Κρότσι Τόρτι παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική φέτος στο πρωτάθλημα και παρότι δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Γιουνγκ Μπόις με προβληματικό φινάλε (2-0-3) επιβραβεύτηκε με την 2η θέση που αποτελεί το καλύτερο πλασάρισμα των τελευταίων ετών, έχοντας ήδη εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, κατέκτησε το Κύπελλο Ελβετίας το 2022 για τελευταία φορά, αγωνίζεται για 3η σερί χρονιά σε τελικό!

Με Χαϊρίζι

Επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Χαϊρίζι που έχασε τα τελευταία ματς, δεν αναμένεται να προλάβει ο βασικός αμυντικός μέσος Ντουμπιά. Ξανά εκτός ο χρήσιμος μέσος Ντουμπιά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 3.55 2.77 2.05 1.68 1.4 2.72 1.57 2.2 1.38 1.25 1.55
Σερβέτ - Λουγκάνο / Εκτίμηση

Για το κάτι παραπάνω στον τελικό η Λουγκάνο που ήδη έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, υπάρχει κάποια απογοήτευση στην Σερβέτ που έχασε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους τυπικά φιλοξενούμενους με το διπλό να πληρώνει 2,85 στην Betshop!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr