Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Αταλάντα - Γιουβέντους, δυνατή μονoμαχία με φόντο το τρόπαιο!

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 02:32

Τελικός Κυπέλλου Ιταλίας στην αιώνια πόλη, στο "Ολύμπικο". Αταλάντα και Γιουβέντους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο.

Κύπελλο Ιταλίας: Αταλάντα - Γιουβέντους, δυνατή μονoμαχία με φόντο το τρόπαιο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αταλάντα - Γιουβέντους.

Κωδ ΟΠΑΠ 881

Μία Νέα Άχαστη Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Αταλάντα

Η Αταλάντα κατέκτησε το Κύπελλο πριν από 61 χρόνια (1963), αυτό είναι το μοναδικό τρόπαιο που έχει, αν και φέτος, πέραν του τελικού του Κυπέλλου, θα παίξει και σ' αυτόν του Γιουρόπα (στις 22/5 αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν). Η ομάδα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι (από το 2016 στον πάγκο, ανανέωσε έως το 2026) προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκη στην Α' Ιταλίας και αγκαλιάζει το Τσάμπιονς Λιγκ. Την Κυριακή νίκησε 2-1 τη Ρόμα πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι «μαρτυρά» το οριακό σκορ.

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν έπαιξε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος και το Κύπελλο είναι η μοναδική ελπίδα για να κατακτήσει τρόπαιο. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι εξασφάλισε την παρουσία της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, πλην όμως βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστικά κατάσταση. Με πρόσφατο απολογισμό 2-9-4 στο πρωτάθλημα, παίζει αποκαρδιωτικό ποδόσφαιρο. Την Κυριακή ισοφάρισε την ουραγό Σαλερνιτάνα στο 91' (1-1) και μάλιστα μπροστά στο κοινό της. Μπορεί να είχε τρία δοκάρια (8', 43', 88'), πλην όμως ήταν... ναυάγιο, γλίτωσε από τετ α τετ στο 97'.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.52 3.05 3.15 1.57 2.3 1.21 4 1.88 1.82 1.35 1.37 1.5
Αταλάντα - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Μεγάλη στιγμή για την Αταλάντα η οποία κατέκτησε το Κύπελλο πριν από 61 χρόνια και θέλει να κάνει το ίδιο. Βρίσκεται επίσης και στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας τη δυνατότητα να κατακτήσει ακόμη ένα τρόπαιο. Από την άλλη η Γιουβέντους θέλει να σώσει μια άκρως αποτυχημένη σεζόν ενώ και αγωνιστικά δεν πείθει κανέναν. Αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι τυπικά γηπεδούχοι. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.90 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr