Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Παιχνίδι στα γκολ!

Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 - 09:48

Με δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα πλέι οφ ανόδου όπου τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Παιχνίδι στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις πλέι οφ Ολλανδίας.

ΕΜΕΝ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Πρώτος αγώνας πλέι οφ, η ρεβάνς στις 18/5. Η Εμεν ανέβασε την απόδοση της στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν. Η ομάδα του Αλφονς Αρτς επικράτησε της Ντε Γκράαφσαπ την Παρασκευή στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, πανηγύρισε το τέταρτο κολλητό τρίποντο και… πρόλαβε έστω και στο φινάλε ένα εισιτήριο για τα πλει οφ. Μετρά πέντε σερί εντός έδρας over.

Η Ντόρντρεχτ αγωνίστηκε με… πειραματική σύνθεση στο αδιάφορο βαθμολογικό ματς της τελευταίας αγωνιστικής όπου περιορίστηκε σε ισοπαλία με την Ουτρέχτη Β’. Είχε εξασφαλίσει άλλωστε απο καιρό ένα εισιτήριο για τα πλει οφ σε μια ήδη εξαιρετική σεζόν καθώς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ένα αήττητο 13 αγωνιστικών! Έξι βασικοί έμειναν στον πάγκο είτε αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο ματς της Παρασκευής.

EKTIMHΣΗ: Οι τιμές στο under 3,5 είναι προκλητικές καθώς το διακύβευμα είναι “ηχηρό” και με το παραπάνω και περιμένουμε και τις δύο ομάδες να αποφύγουν τα έξτρα ρίσκα. Το under 3,5 προσφέρεται στο 1.72 στη Betshop.

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Πρώτος αγώνας πλέι οφ, η ρεβάνς στις 18/5. Η Ντε Γκράαφσαπ αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, δεν έτρεφε ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο και επέστρεψε με άδεια χέρια απο την έδρα της Εμεν, στην πρώτη ήττα μετά απο τέσσερις αγωνιστικές. Είχε εξασφαλίσει απο νωρίς μια θέση στα πλέι οφ, χάρη κυρίως στις εντός έδρας επιδόσεις όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Αποτελεί την πιο έμπειρη ομάδα σε πλέι οφ, καθώς έχει δώσει 108 αγώνες!

Η Ντεν Χάαγκ προηγήθηκε δις αλλά εν τέλει απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό κόντρα στη Ντε Χάαγκ, φανερώνοντας ουσιαστικά την έλλειψη κινήτρου καθώς από καιρό έχει κατακτήσει μια θέση στα πλέι οφ όπου καλείται να σπάσει και την αρνητική παράδοση. Θα αγωνιστεί για 11η φορά σε πλέι οφ και μετρά μόλις μια επιτυχία! Έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μόλις δύο νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φέτος, η Ντεν Χάαγκ δεν ηττήθηκε απο τη Ντε Γκράαφσαπ (1-1-0) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και περιμένουμε... μια απο τα ίδια. Περιορίζω το ρίσκο στο διπλό με draw no bet στο 2.23.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr