Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Μίλτον Κέινς Ντονς-Κρόουλι, αναζητώντας ένα.. θαύμα

Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 - 00:25

Η νίκη 3-0 της Κρόουλι στον πρώτο ημιτελικό δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια στην ΜΚ Ντονς που θα επιτεθεί εξαρχής, με φόντο την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου!

Λιγκ2 Αγγλίας: Μίλτον Κέινς Ντονς-Κρόουλι, αναζητώντας ένα.. θαύμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μίλτον Κέινς Ντονς-Κρόουλι

21:45, Κωδικός ΟΠΑΠ: 264

Ρεβάνς των ημιτελικών στα πλέι οφ ανόδου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, αν η ΜΚ Ντονς νικήσει με 3 γκολ διαφορά θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Κρου στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» (19/5).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Α' ΜΑΤΣ

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ 3-0

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό πήρε η Κρόουλι, με γκολ των Κέλι (5'), Γουίλιαμς (45'), Ντάρσι (65').

Μ. Κ. Ντονς

Η ΜΚ Ντονς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πλέον έχει ένα... βουνό να ανέβει (σερί 8-3-5). Συμμετέχει για έκτη φορά σε ημιτελικά πλέι οφ, ποτέ δεν προκρίθηκε στον τελικό! Over τα 10/12 πιο πρόσφατα πρωταθλήματος, όπου έχει την τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίδοση (14-5-4). Νοκ άουτ ο αμυντικός Γουόλερ και ο αν. επιθετικός Ντένις.

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρόουλι

Εντυπωσιακή ήταν η Κρόουλι μπροστά στο κοινό της στην παρθενική της συμμετοχή στα πλέι οφ, το δίκαιο 3-0 την φέρνει... καβάλα στο άλογο. Παρότι ο Ορσι έμεινε στα 21 γκολ ενώ δεν σκόραρε ούτε ο “καυτός” Λόλος (είχε τέσσερα τέρματα στα πέντε προηγούμενα!), βρήκε και πάλι επιθετικές λύσεις δίνοντας συνέχεια στην πολύ επιτυχημένη η φετινή παρουσία που πιστώνεται εν πολλοίς στον τεχνικό Σκοτ Λίντσεϊ. Μοναδικός απόντας ο μέσος/αρχηγός Γκλάντγουιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 4.25 4.5 2.62 1.42 1.65 2.08 1.48 2.4 1.14 1.17 2.2
Μ. Κ. Ντονς - Κρόουλι / Εκτίμηση

Ολα δείχνουν πως θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει την ΜΚ Ντονς να μην τα καταφέρνει στα πλέι οφ. Πάντως στην ισχυρή της έδρα θα εξαντλήσει τις ελπίδες της. Ασος, στο 1,80 της Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr