Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πολωνίας: Πογκόν - Βίσλα Κρακοβίας, έτοιμη να γράψει ιστορία

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 08:51

Τελικός στο Κύπελλο Πολωνίας, με ξεκάθαρο φαβορί στο κουπόνι του στοιχήματος την... ελληνική Πογκόν, που θέλει να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Κύπελλο Πολωνίας: Πογκόν - Βίσλα Κρακοβίας, έτοιμη να γράψει ιστορία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πογκόν – Βίσλα Κρακοβίας.

Τελικός του Κυπέλλου Πολωνίας, μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και μετά αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα συμμετάσχει τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

17:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 147

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πογκόν Στσζέτσιν

Με βασικούς τον μπακ Κούτρη και τον φορ Κουλούρη, η Πογκόν Στσζέτσιν θέλει να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Απέκλεισε τις Γκόρνικ Ζάμπρζε, Λεχ Πόζναν και Γιαγκελόνια, παίρνοντας την πρόκριση στην παράταση και στα τρία παιχνίδια. Είναι μεγάλο και το κίνητρο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, καθώς στο πρωτάθλημα έχει μείνει λίγο πίσω, ούσα 7η με 48 βαθμούς, στο -3 από την πρώτη τριάδα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Γιαγκελόνια με 2-2, αν και βρέθηκε να προηγείται νωρίς. Μοναδική απουσία ο μέσος Κουρζάβα, που θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει ο μέσος Γκόργκον, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Βίσλα Κρακοβίας

Η Βίσλα Κρακοβίας είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Πολωνίας, ωστόσο αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, έχοντας χάσει την αίγλη της. Πλέον, γράφει και πάλι ιστορία, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο. Απέκλεισε εντός έδρας τις Βίτζεβ Λοτζ και Πιαστ, που αγωνίζονται μια κατηγορία πάνω. Έχει χάσει τις ελπίδες της για απευθείας άνοδο και διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ. Προέρχεται από εύκολη νίκη απέναντι στην προτελευταία Ποντμεσκίτζιε με 3-1, όπου είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς της παίκτες. Εκτός δράσης παραμένουν οι μέσοι Ταλάρ και Ρομάν, με την απουσία του δεύτερου να είναι πολύ σημαντική, ενώ αμφίβολος δίνεται ο τερματοφύλακας Μπρόντα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Πογκόν Στσζέτσιν - Βίσλα Κρακοβίας / Εκτίμηση

Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία κι αυτό σημαίνει πολλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η Βίσλα Κρακοβίας είναι υπολογίσιμη αντίπαλος κι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου της Πολωνίας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Πογκόν, που έχει μια τεράστια ευκαιρία μπροστά της για ένα τρόπαιο κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 1 στο 1,78 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr