Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Τραμπζονσπόρ - Καραγκουμρούκ, σκοράρουν αμφότερες!

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 01:24

Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα σε Τράμπζονσπορ και Καραγκιουμρούκ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους προκριμένου να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Κύπελλο Τουρκίας: Τραμπζονσπόρ - Καραγκουμρούκ, σκοράρουν αμφότερες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ - Καραγκουμρούκ.

Κωδ ΟΠΑΠ 890

Trabzonspor

Η Τραμπζονσπόρ δεν είχε εύκολο έργο με την Μπασακσεχίρ στα προημιτελικά, αλλά έκανε τη δουλειά. Το Σάββατο δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στην έδρα της Καϊσέρισπορ, πλην όμως νίκησε 2-1 για την Α’ Τουρκίας. Προηγήθηκε 2-0 με τους Ντεστάν (24’) και Πεπέ (58’), το 2-1 στο 87’, στο τέλος κινδύνευσε. Τρεις νίκες στα τελευταία πέντε στην Α’ Τουρκίας, είναι το φαβορί για την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα.

Εκτός έχουν τεθεί οι Τουρκμέν (α. 4/0) και Αϊντίν (μ. 19/0), ωστόσο το μεγάλο θέμα είναι ο Τρεζεγκέ (ε. 22/10). Έχασε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και δίνει αγώνα για να προλάβει το Κύπελλο.

Καραγκιουμρούκ

Η Καραγκιουμρούκ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά, άλωσε την έδρα της Γαλατά και η όρεξη ανοίγει όλο και περισσότερο. Για την Α’ Τουρκίας ενεπλάκη σε ματς… ροντέο το περασμένο Σάββατο, αν και ήταν εμφανώς ανώτερη. Εχασε πέναλτι στο 45’, δέχθηκε το 1-0 από την Ιστανμπουλσπόρ στο 85’, το γύρισε με Γιαλτσίν (86’) και Φεγκουλί (97’ πέναλτι)! Πρώτη νίκη έπειτα από αρνητικό σερί 0-3-4, κάνει μεγάλη προσπάθεια για την επιβίωση, ωστόσο ουδείς μπορεί να αδιαφορήσει για το Κύπελλο στο σημείο που έφτασε η διοργάνωση.

Εξέτισαν οι Τσεκερίνι (α. 23/1), Εϊσερίκ (μ. 26/5) και Μέντες (ε. 19/2), εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο Μορ (ε. 7/1), όλα καλά με τον Κουρμπέλη (μ. 8/0).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.5 5 1.8 1.9 1.28 3.3 1.85 1.8 1.12 1.23 2.1
Trabzonspor - Καραγκιουμρούκ / Εκτίμηση

H Tραμπζονσπορ πήρε μια δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά και τώρα για να βρεθεί στον τελικό καλείται να αποκλείσει την Καραγκουμρούκ. Η εικόνα της τελευταία προβληματίζει, παρόλα αυτά, στο πρωτάθλημα κυνηγά την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Καραγκιουμρούκ έχει στο μυαλό της το Κύπελλο και θέλει να κάνει την υπέρβαση ενώ την ίδια ώρα στο πρωτάθλημα καλείται να παλέψει προκειμένου να κρατηθεί στην κατηγορία. Αναμένεται ματς που και οι δύο ομάδες θα παλέψουν. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.80 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr