Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το θέλει υπερβολικά

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 01:24

Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες, οι διαφορές τους είναι μεγάλες και οι "κόκκινοι διάβολοι" θα παλέψουν για να σώσουν τη χρονιά, φθάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του FA Cup.

Κύπελλο Αγγλίας: Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το θέλει υπερβολικά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κόβεντρι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νοκ άουτ ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ». Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο στα 90 λεπτά, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί μετά, πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Μάντσεστερ Σίτι στις 25 Μαΐου στο ίδιο γήπεδο.

17:30 Cosmote Sport 3
Κωδ. ΟΠΑΠ: 754

Κόβεντρι

Η Κόβεντρι προέρχεται από δύο σερί ήττες στην Τσάμπιονσιπ, θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που φτάνει τελικό από το 2008. Παίζει Κύπελλο με Γιουνάιτεντ πρώτη φορά από το 1986-87, όταν την απέκλεισε και πήρε το τρόπαιο. Ο προπονητής Μαρκ Ρόμπινς, ήταν παλιός παίκτης της Μάντσεστερ Γ. και είχε σώσει τη δουλειά του Φέργκιουσον με ένα γκολ Κυπέλλου.

Πρώτοι σκόρερ

Η Κόβεντρι έχει 19 γκολ Κυπέλλου φέτος, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη, ο Σιμς έχει πέντε γκολ στα δύο τελευταία στον θεσμό. Εκτός ο πολύτιμος μέσος Άλεν και ο τρίτος σκόρερ, Σακαμότο. Τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Πάλμερ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ, προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, όλα γκολ – γκολ), δείχνοντας πάλι ότι είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ο Φερνάντες σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Ρεκόρ ημιτελικών

Παίζει 32ο ημιτελικό (ρεκόρ), έχει προκριθεί στους προηγούμενους 21, ψάχνει συμμετοχή σε τελικό δεύτερη σερί χρονιά, ενώ έχει περάσει σε 50 από τις τελευταίες 52 φορές με αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας. Εκτός Μαλάσια, Σο, Μαρτίνες, Λίντελοφ, Έβανς, Βαράν (μπακ), Μαρσιάλ (επιθετικός), αμφίβολος ο πολύτιμος μέσος ΜακΤόμινεϊ (μέσος) και ο εξτρέμ Άντονι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.25 4.75 1.44 2.6 1.45 1.64 2.15 1.6 2.2 2.72 1.17 1.11
Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Η διαφορά κατηγορίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αν και πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο. Η Κόβεντρι έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο έως τώρα στον θεσμό και μόνο το όνομα της Γιουνάιτεντ μπορεί να την φοβίσει. Οι "κόκκινοι διάβολοι" πάντως έχουν την ποιότητα να περάσουν εύκολα, έστω και αν προβληματίζουν γενικότερα φέτος. Έχουν ρίξει όλο το βάρος στο Κύπελλο για να σώσουν τη χρονιά. 2 και Over 1,5 στο 1,67 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr