Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σκωτίας: Μόρτον - Χαρτς, ευκαιρία για πρόκριση!

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 00:53

Η Χαρτς έχει μοναδική ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού απέναντί της θα βρει τη κατώτερη Μόρτον. 

Κύπελλο Σκωτίας: Μόρτον - Χαρτς, ευκαιρία για πρόκριση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μόρτον - Χαρτς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μόρτον

Η Μόρτον, στην Τσάμπιονσιπ, έχασε εντός έδρας 0-1 από την Νταντί Γιουνάιτεντ με γκολ που δέχθηκε στο 26’. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, χωρίς να πετύχει γκολ, ενώ έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο παιχνίδι. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει μόνο μία νίκη, δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και καλείται να βελτιωθεί. Βρίσκεται, ωστόσο, στην 4η θέση και διεκδικεί τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

Χαρτς

Η Χαρτς, στην Πρέμιερ, πέτυχε σπουδαία νίκη εντός έδρας κόντρα στη Σέλτικ με 2-0. Γλίτωσε στο 13’ όταν η αντίπαλος της έχασε πέναλτι, ωστόσο στο 16’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ (43’, 56’). Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια. Βρίσκεται στην 3η θέση, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει κιόλας, καθώς είναι μακριά από τη 2η, ενώ δεν απειλείται από τις ομάδες που την ακολουθούν. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.25 3.95 1.51 1.97 1.71 1.35 2.8 1.78 1.87 2.27 1.18 1.1
Μόρτον - Χαρτς / Εκτίμηση

Η Χαρτς είναι το λογικό φαβορί στην αναμέτρηση για τη πρόκριση και δίνεται σε πολύ value τιμές. Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από τη Ρέιντζερς στα τελευταία 8 ταξίδια της. Θα τη στηρίξουμε σήμερα. 2 (1.70) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr