Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονς Καπ: Έχει τον τρόπο η παρέα του Μέσι!

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 00:28

Η παρέα του Μέσι θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νάσβιλ και θα ρίξει όλη τη ποιότητά της για να το κάνει. 

Τσάμπιονς Καπ: Έχει τον τρόπο η παρέα του Μέσι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Καπ της CONCACAF.

Αγώνες για τη φάση των «16». Θα ακολουθήσουν ρεβάνς στις έδρες των φιλοξενούμενων. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας σε σκορ και εκτός έδρας γκολ, μετά τους δύο αγώνες, θα ακολουθήσει παράταση και εάν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ

Πρώτος από τους δύο αγώνες για τους «16» του Τσάμπιονς Καπ Κεντρικής και βόρειας Αμερικής. Το Σινσινάτι ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, ενώ και στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με θετικό πρόσημο και τέσσερις πόντους σε δύο ματς. Συνολικά μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις,. Η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία αποτελεί το ισχυρό της όπλο. Μόνο ένα γκολ παθητικό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Στοχεύσει σε διάκριση και εκτός συνόρων, δεν την τρομάζει η Μοντερέι. Ο προπονητής Πατ Νούναν δεν υπολογίζει στον Πολωνό στόπερ Μιάζγκα που εκτίει ποινή.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μοντερέι είναι πρωταγωνίστρια στο Μεξικό και στη δεδομένη χρονική συγκυρία βρίσκεται στην πρώτη θέη του πρωταθλήματος. Παράλληλα θέλει να προχωρήσει καις το Τσάμπιονς Καπ, το έδειξε με την στοχοπροσήλωση στον προηγούμενο γύρο όπου παρατάχθηκε με βασικούς και διέλυσε την Κομουνικασιόνες. Ακόμα πιο δύσκολη αποστολή τώρα. Έχει το εύκολο γκολ, αλλά ακόμα περισσότερο προσέχει την άμυνά της. Μόνο ένα γκολ παθητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια, αναμένεται να αγωνιστεί προσεκτικά και στο Σινσινάτι. Ο Αργεντίνος προπονητής Φερνάντο Ορτίθ δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Γκριζάλβα, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετική φόρμα και οι δύο ομάδες, που δείχνουν έτοιμες να κάνουν βήμα πρόκρισης. Goal/goal (1.65).

ΝΑΣΒΙΛ - ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Πρώτος από τους δύο αγώνες για τους «16» του Τσάμπιονς Καπ Κεντρικής και βόρειας Αμερικής. Το Νάσβιλ είχε πολύ εύκολο έργο στον πρώτο γύρο, αλλά τώρα πάει στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση κόντρα στο φαβορί του Τσάμπιονς Καπ. Γνωρίζουν βέβαια ακριβώς τι έχουν να αντιμετωπίσουν και θα παραταχθούν ανάλογα Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έφερε δύο ισοπαλίες, προσέχοντας Ιδιαίτερα τα μετόπισθεν, Δεν παίρνουν ρίσκα δεν θα το κάνουν φυσικά ούτε κόντρα στην Ίντερ. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, Ο Άγγλος κόουτς Γκάρι Σμιθ δεν υπολογίζει στον αριστερό χαφ Λεάλ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε επίπεδο Τσάμπιονς Καπ η Ίντερ Μαϊάμι αλλά αυτό δεν παίζει καμία σημασία. Έρχεται με σπασμένα φρένα η παρέα του Λιονέλ Μέσι που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Έδειξε τα δόντια της προ ημερών στο πρωτάθλημα όταν διέλυσε με 5-0 το Ορλάντο που επίσης συμμετέχει στη διοργάνωση. Με την ψυχολογία στα ύψη πάει στο Νάσβιλ για σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον κόουτς Χεράρδο Μαρτίνο, καθώς λείπουν οι στόπερ Άβιλες, Φρέι, ο αριστερός μπακ Νέγκρι, ο κεντρικός μέσος Γκρεμάσκι και μεσοεπιθυετικός Φαρίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Νάσβιλ έχει θετική εικόνα και πρώτο μέλημά του είναι να μη χάνει. Η Ίντερ έχει ποιότητα και την εμπειρία να πάει το ματς εκεί που θέλει. Over 2.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr