Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονς Καπ: Αλλάζει στο Εστάντιο Ακρόν η Γουαδαλαχάρα!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 00:50

Ακόμα τρεις αναμετρήσεις αργά το βράδυ για τους 16 της διοργάνωσης, με τα ζευγάρια να υπόσχονται δυνατά παιχνίδια και αρκετά γκολ. 

Τσάμπιονς Καπ: Αλλάζει στο Εστάντιο Ακρόν η Γουαδαλαχάρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Καπ της CONCACAF.

Αγώνες για τη φάση των «16». Θα ακολουθήσουν ρεβάνς στις έδρες των φιλοξενούμενων. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας σε σκορ και εκτός έδρας γκολ, μετά τους δύο αγώνες, θα ακολουθήσει παράταση και εάν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΑΛΑΧΟΥΕΛΕΝΣΕ

Πρώτος από τους δύο αγώνες για τους «16» του Τσάμπιονς Καπ Κεντρικής και βόρειας Αμερικής. Το Νιού Ίνγκλαντ θέλει να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο και έχει την ευκαιρία κόντρα σε αντίπαλο στα μέτρα του να τα καταφέρει. Ομάδα που αποδίδει καλύτερα στην έδρα της η Ρεβολούσιον θα επιδιώξει σκορ πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ πάντως έχει ξεκινήσει με το αριστερό, καθώς μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και πιο πικρή αυτή από το Τορόντο εντός έδρας. Πρόβλημα στα άκρα της άμυνας, αφού ο αριστερός μπακ Μπάι και ο δεξιό μπακ Τζόουνς Τζόουνς είναι ανέτοιμοι, Στη λίστα τραυματιών και ο Κολομβιανός εξτρέμ Μπορέρο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Αλαχουλένσε μπαίνει τώρα στην μάχη της διοργάνωση δίχως ιδιαίτερο άγχος από τη στιγμή που θεωρητικά πρόκειται για το αουτσάιντερ στο ζευγάρι. Έχει πάντως καλή ψυχολογία, διαθέτει συγκριτική ποιότητα για τα δεδομένα της Κόστα Ρίκα και θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα που θα της αφήνει ελπίδες πρόκρισης στην ρεβάνς στην καυτή της έδρα. Προέρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν εντός των συνόρων όπου συνέτριψε με 4-0 την Σάντος ντε Γκουάπιλες και παραμένει στο κυνήγι του τίτλου, Σε διπλό ταμπλό δεν θα αμελήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις ο Αργεντίνος κόουτς Αντρές Κάρεβιτς αρέκσστει σε επιθετικογενη τακτική Νοκ άουτ ο στλίοοερ Ποπυτεν και ο δεξιός χαφ Ναβάρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί οι γηπεδούχοι σήμερα αλλά ο άσος δεν δικαιολογείται σε αυτές τις αποδόσεις. Ικανοί οι φιλοξενούμενοι και επικίνδυνοι, ενώ προέρχονται και από σερί θετικών αποτελεσμάτων. Πιστεύουμε πως θα πάνε επιφυλακτικά σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες. No goal (2.05).

ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Το Χιούστον είναι μια κατ’ εξοχήν ομάδα έδρας και θα επιδιώξει να την αξιοποιήσει για να πάρει σκορ ασφαλείας σε δεύτερο συνεχόμενο αμερικανικό εμφύλιο. Ζητούμενο βέβαια παραμένει η βελτίωση στην άμυνα, που κάνει νερά στο ξεκίνημα της περιόδου. Ένας πόνος σε δύο ματς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και κυρίως η ήττα από την Νέα Υόρκη προβληματίζει τους επιτελείς την Ντάιναμο. Ο κόσμος στηρίζει, σολντ άουτ η αναμέτρηση με το Κολόμπους. Ο κόουτς Μπεν Όλσεν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κολομβιανό αριστερό εξτρέμ Κινόνες.

Το Κολόμπους επιστρέφει στο υψηλότερο επίπεδο διεθνούς διοργάνωσης έπειτα από το 2021. Η Κρου διαθέτει και την ποιότητα και την διάθεση να φθάσει μακριά και σε αυτήν την διοργάνωση, γνωρίζοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μια εμφύλιας αναμέτρησης και την δυναμική της έδρας του Χιούστον. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία ο πρόσφατος απολογισμός σε όλες τις διοργανώσεις έχει ανεβάσει το ηθικό στις τάξεις του Κολόμπους. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. όλοι οι βασικοί παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γάλλου κόουτς Βιλφρέντ Νανσί, που δεν θα αλλάξει η αρχική ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν επιθετική ορμή και μπορούν να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν. Goal/goal (1.60).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Πρώτος από τους δύο αγώνες για τους «16» του Τσάμπιονς Καπ Κεντρικής και βόρειας Αμερικής. Η Γουαδαλαχάρα είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου στο Μεξικό, αλλά στη φετινή σεζόν δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα όπου περιορίζεται στην ένατη θέση. Η διάκριση στο Τσάμπιονς Καπ αποτελεί διέξοδο, ξέρει καλά τι έχει να αντιμετωπίσει στον εμφύλιο. Φουλ επιθετικογενής ομάδα, αρέσκεται στην δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι στόπερ Σεπουλβέδα και Μαρτίνεζ, που είναι ανέτοιμοι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κλαμπ Αμέρικα φαίνεται να βρίσκει ρυθμό την πιο κατάλληλη στιγμή για να δώσει την μάχη σε διπλό ταμπλό. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και εκτός έδρας νίκη με 5-1 επί της Άτλας. Τώρα, με γνώριμο αντίπαλο, αλλά σε διεθνές επίπεδο θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την θεωρητική ανωτερότητά της κόντρα στην Γουαδαλαχάρα. Άκρως επιθετικογενης ομάδα, δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Βραζιλιάνοςε κόουτς Αντρέ Ζαρδίν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι γηπεδούχοι μέσα στο γήπεδό τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Εξαιρετικές οι παρουσίες τους μέσα στην έδρα τους ενώ σκοράρουν και εύκολα το τελευταίο διάστημα. Over 2.5 (1.87).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr