Ποδόσφαιρο

Conference League: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αξία στον άσο

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 11:25

Μετά το εντυπωσιακό παιχνίδι στο Βέλγιο, οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση και θα τους λύσουν στη Φρανκφούρτη, όπου οι "αετοί" παίρνουν πάντα δύναμη από το κοινό τους.

Conference League: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αξία στον άσο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Κωδ. ΟΠΑΠ: 913
22:00 Cosmote Sport 5
Πρώτο παιχνίδι: Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Όλα ανοιχτά για το δεύτερο παιχνίδι μετά την ισοπαλία στο Βέλγιο σε ματς που στο δέκατο λεπτό ήταν μπροστά με 2-0. Ακολούθησε άλλο ένα ματς με ευρωπαίο... την Φράιμπουργκ στο πρωτάθλημα και ήταν αποτελεσματική επιθετικά για αυτό πήρε το 3-3. Στο γήπεδό της είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς (3/1/0). Έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη. Χωρίς νίκη για τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια (0/1/2).

Πρόβλημα με Κάλαϊτζιτς

Σημαντική απουσία είναι ο τραυματίας κεντρικός μέσος Λάρσον (28 ματς/2 γκολ/2 ασίστ). Ο τιμωρημένος στο πρωτάθλημα στόπερ Κοχ, επιστρέφει στην αποστολή. Σοκ με τον βασικό επιθετικό Κάλαϊτζιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Πιθανή σύνθεση: Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Μπούτα, Γκέτσε, Σκίρι, Ενκουνκού, Σαϊμπί, Κνάουφ, Μαρμούς

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ουνιόν Σεν Ζιλουά με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Πίστεψε στις δυνάμεις της και κατάφερε να μείνει ζωντανή στην πρόκριση ισοφαρίζοντας από 0-2 σε 2-2. Πρωτοπόρος στο Βέλγιο είχε εκτός έδρας ματς με την ουραγό Κόρτραϊκ και νίκησε 3-1. Μέσα στο 2024 μοιάζει να έχει θεματάκια αμυντικά η ομάδα του Μπλέσιν δεχόμενη 1,5 γκολ ανά παιχνίδι. Πολλά είναι. Εκτός έδρας στην Ευρώπη δεν σκόραρε στους τρεις αγώνες του ομίλου και φυσικά δε νίκησε (0/1/2 γκολ 0-5).

Χωρίς Βανχάουτε

Τιμωρημένος για τον αγώνα είναι ο κεντρικός μέσος Βανχάουτε (36 ματς/3 ασίστ). Τραυματίας ο φορ Ροντρίγκες (23 ματς/4 γκολ/2 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση: Μορίς, ΜακΆλιστερ, Μπέρτζες, Ματσίντα, Σαντίκι, Κάστρο, Πουέρτας, Αμανί, Λαπουσέν, Νίλσον, Αμούρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.4 3.45 1.92 1.81 1.35 2.95 1.64 2.12 1.28 1.3 1.7
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες απέδειξαν πως είναι αρκετά αφελείς και δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη μας. Η Άιντραχτ πέταξε μία μεγάλη ευκαιρία να "καθαρίσει" την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τους "16" στο γήπεδό της. Οι Γερμανοί είναι πάντα δυνατοί στην έδρα τους και μπορούν να λυγίσουν την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Αξίζει ο άσος στο 2,08 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr