Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Η ώρα της Ντέρμπι!

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 00:06

Ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, με αρκετές αξίες να υπάρχουν σε γκολ και combo. 

Λιγκ Τρόφι: Η ώρα της Ντέρμπι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ U21

Η Γουίκομ έμεινε στο 1-1 με την Μπέρτον εκτός για τη Λιγκ 1 στο τελευταίο παιχνίδι και είναι δυσκολοκατάβλητη, με την έννοια ότι έχει χάσει μόνο ένα από τα προηγούμενα έξι παιχνίδια. Ωστόσο, η ομάδα του Mατ Μπλούμφιλντ, έχει αναδειχτεί τέσσερις φορές ισόπαλη αυτό το διάστημα, όλες με under 2.5, ενώ έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία επτά σε όλες τις διοργανώσεις. Η έδρα της δεν αποτελεί ιδιαίτερο φόβητρο, καθώς έχει κερδίσει εκεί τρία από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της, αν και στο πιο πρόσφατο νίκησε 3-2 την Μπρίστολ Ρόβερς.

Η Γουέστ Χαμ U21 είναι σε καλή κατάσταση, καθώς κέρδισε με 5-1 εκτός την Κρ. Πάλας και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ 2. Η ομάδα του Στιβ Ποτς, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και επτά στους τελευταίους οκτώ αγώνες, τις έξι με over 3.5. Συνολικά είναι αήττητη σε 15 συνεχόμενα ματς, με τελευταία ήττα στις 11/8. Εκτός, έχει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τουλάχιστον από τέσσερις φορές στα τέσσερα τελευταία ταξίδια, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ ως φιλοξενούμενη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίκομ μπορεί να αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι άλλης ποιότητας και δυνατοτήτων, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Τρομερή η νεανική ομάδα της Γουέστ Χαμ, αφού προέρχεται από συνεχόμενες νίκες. Θα το παλέψει το ματς. Goal/goal (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΙΤΟΝ U21-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Μπράιτον, κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα της Λιόν εντός, σε διεθνές τουρνουά και παραμένει αήττητη στους δύο τελευταίους αγώνες. Η ομάδα του Σάνον Ρουθ, θα προσπαθήσει για την πρόκριση, σε μία διοργάνωση, όπου δεν έχει δεχτεί γκολ σε τρία σερί παιχνίδια, με τα δύο από αυτά να λήγουν 0-0 στην κανονική διάρκεια, με μία νίκη και μία ήττα στα πέναλτι. Εντός έδρας συνήθως είναι καλύτερη, καθώς δεν έχει χάσει κανένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια στο γήπεδό της, έχοντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Η Ρέντινγκ, κέρδισε με 3-2 εντός έδρας την Έξετερ την Πρωτοχρονιά και παρ’ όλο που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Λιγκ 1, δείχνει ενθαρρυντικά σημάδια, καθώς είναι αήττητη σε έξι σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις από αυτούς να είναι ισόπαλοι. Η ομάδα του Ρουμπέν Σεγές, πληρώνει γκολ – γκολ και over 3.5 και στα τραία τελευταία παιχνίδια της. Στα τελευταία δέκα ταξίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κερδίσει μόνο το ένα, όμως το μεγαλύτερο φετινό διπλό (9-0 επί της Έξετερ) έχει έρθει στο Λιγκ Τρόφι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δείξουν διάθεση και όρεξη οι μικροί της Μπράιτον, θα δυσκολέψουν την ευάλωτη άμυνα της Ρέτινγκ. 2Χ & over 2.5 (2.12).

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Ντέρμπι πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Φλίτγουντ για τη Λιγκ 1 και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες όλων των διοργανώσεων και μόλις μία ήττα σε δέκα αγώνες και δύο στους τελευταίους 15. Πληρώνει γκολ – γκολ και over 2.5 σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς. Εντός έδρας είναι σκληροτράχηλη, από τα τελευταία 14 παιχνίδια της ως γηπεδούχος σε όλες τις διοργανώσεις, έχει χάσει μόνο τα δύο (εννέα νίκες).

Η Μπράντφορντ, έχασε 4-2 εντός από την Κρόουλι για τη Λιγκ 2 και είναι αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, με δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά και τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Γκρέιαμ Αλεξάντερ, έχει δεχτεί γκολ σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ στον ίδιο αριθμό αγώνων. Μακριά από την έδρα της, έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (με τον Κουκ να σκοράρει σε όλα), ενώ δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 11 ταξίδια της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ώρα της ντέρμπι να κερδίσει και στο κύπελλο, όπως συνηθίζει εξάλλου στα τελευταία παιχνίδια της. Μία ήττα στα τελευταία 10 έχει. 1 (1.62).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Γουίμπλεντον, έχασε 3-1 εντός έδρας από την Ίπσουιτς στο Κύπελλο και αποκλείστηκε, οπότε δε θέλει να βγει εκτός σε δεύτερη διαδοχική νοκ-άουτ διοργάνωση, μέσα σε μερικές μέρες. Η ομάδα του Τζόνι Τζάκσον, είναι πάντως δυσκολοκατάβλητη, καθώς έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας, έχει τρεις πεντάρες και δύο τεσσάρες στα τελευταία εννέα ματς όλων των διοργανώσεων, όμως είναι εκτός με την Εθνική, ο αρχισκόρερ Αλ Χαμάντι και ο επιθετικός Μπουγκιέλ, οπότε δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να σκοράρει.

H Όξφορντ, αν και είναι ψηλά στη βαθμολογία της Λιγκ 1, προέρχεται από κακή εμφάνιση, καθώς έχασε 6-2 εκτός έδρας από την Κόβεντρι και αποκλείστηκε στο Κύπελλο Αγγλίας. Η ομάδα του Ντες Μπάκιγχαμ, προσφέρει θέαμα, καθώς πληρώνει γκολ-γκολ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, πληρώνει over 2.5 σε επτά από τα τελευταία οκτώ ματς. Τον τελευταίο καιρό έχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα εκτός, καθώς έχει κερδίσει μόνο σε ένα από τα τελευταία πέντε ταξίδια της. Μάλιστα, έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία στα προηγούμενα οκτώ ως φιλοξενούμενη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Αμυντικά είναι κάκιστες και μπορεί να απειλήσει η μία την άλλη. Goal/goal (1.60).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr