Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Ιταλίας, Λάτσιο - Τζένοα με φόντο τα προημιτελικά

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023 - 07:27

Οι «Λατσιάλι» θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να κλείσουν θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο οι Γενοβέζοι έδειξαν πως έχουν τον τρόπο τους στο «Ολίμπικο».

Kύπελλο Ιταλίας, Λάτσιο - Τζένοα με φόντο τα προημιτελικά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λάτσιο – Τζένοα.

Κωδ. ΟΠΑΠ 872

22:00 Novasports 1

Οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ, αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Προκαθορισμένο το μονοπάτι κάθε ομάδας μέχρι τον τελικό, μόνο τα ημιτελικά διεξάγονται με μορφή διπλών αναμετρήσεων, στις οποίες δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, κερδίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μία εκ των Ρόμα και Κρεμονέζε.

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

Λάτσιο

Η Λάτσιο δεν έπιασε σπουδαία απόδοση το περασμένο Σάββατο, αλλά ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (8’ Πέδρο) ήταν αρκετό για να φτάσει στο 1-0 επί της Κάλιαρι, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 27’. Πρώτη επιτυχία έπειτα από αρνητικό σερί 0-1-2 για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, που προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εμφανίζει δύο πρόσωπα, καθώς βρίσκεται εκτός οκτάδας στην Serie A, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να πανηγυρίζει πως πέρασε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καρέ προβλημάτων

Εκτός οι Καζάλε (α. 6/0), Ρομανιόλι (α. 12/0), δύσκολα οι Λουίς Αλμπέρτο (μ. 13/3), Τζακάνι (μ.-ε. 12/1). Δεν έχει αποσαφηνιστεί το αν ο Σάρι θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές.

Πιθανή σύνθεση: Σέπε, Χισάι, Πάτριτς, Τζίλα, Πελεγκρίνι, Κατάλντι, Γκεντουζί, Ροβέλα, Ίσακσεν, Άντερσον, Καστεγιάνος

Καθημερινές σούπερ προσφορές στο Xmas Unboxing του Pamestoixima.gr!

Τζένοα

Η Τζένοα μπήκε δυνατά στο ματς με την Έμπολι, είχε δοκάρι (32’), προηγήθηκε στο 37’ με τον Μαλινόφσκι, αλλά ισοφαρίστηκε (67’) και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, αν και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για την επικράτηση. Στα τελευταία τρία ματς έφερε όλα τα αποτελέσματα (1-1-1) η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, βρίσκεται στο +5 από την τελευταία τριάδα και κάνει τα πάντα για την επιβίωση. Στο πρωτάθλημα έχει 1-1-5 εκτός έδρας, ωστόσο η μόνη επικράτηση ήρθε στην έδρα της Λάτσιο, κατά τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Σημαντικές απουσίες

Τιμωρημένος ο Φρέντρουπ (μέσος, 14/0/4), ενώ παραμένουν εκτός οι τραυματίες Γκούντμουσον (επιθετικός), Μπάνι (στόπερ, 10/1), Στρούτμαν (μέσος).

Πιθανή σύνθεση: Λεάλι, Ματούρο, Βογκλιάτσο, Ντε Γουίντερ, Χεφτί, Μαλινόφσκι, Μπάντελ, Θόρσμπι, Μάρτιν, Πούσκας, Φινί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.61 3.6 5.75 1.6 2.18 1.21 3.95 2.2 1.6 1.12 1.25 2.22
Λάτσιο - Τζένοα / Εκτίμηση

Η Λάτσιο είναι μία ομάδα που δίνει βάση στο θεσμό του Κυπέλλου και θα μπει υποψιασμένη μετά την εντός έδρας ήττα τον Αύγουστο από την σημερινή της αντίπαλο. Αυτό είναι και το μόνο παιχνίδι που έχει χάσει στο «Ολίμπικο» φέτος. Η Τζένοα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, έχοντας δεχτεί από δύο γκολ σε κάθε ματς. Όλα τα στοιχεία μας οδηγούν στο να ποντάρουμε στον 1 (1,70)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr